Bavaria 32

45.000 EUR

Bavaria 32 uit 2002 (voor het eerst te water in 2003).

Een fantastisch, goed onderhouden schip dat door de diep stekende kiel zeer hoog aan de wind kan varen en erg stabiel is.
Ik heb het schip in mei 2021 gekocht van de tweede eigenaar die er (net als de eerste eigenaar) nauwelijks mee gevaren had. Dat is te zien aan het aantal motoruren (nog geen 360 uur) en de kwaliteit van het houtwerk binnen, de lak is werkelijk nog schitterend.
Bij aankoop heb ik een grondige (Hiswa) aankoopkeuring laten uitvoeren, die uiteraard is in te zien. De expert was zeer te spreken over de staat van de boot (hard, droog en fris, geen osmose). Hier en daar wat kleine dingen die ik voor het merendeel het afgelopen jaar heb aangepakt (bonnen aanwezig). Zo is de motor ondanks z’n weinig draaiuren, helemaal nagekeken/gereviseerd en zijn er veel onderdelen vernieuwd. De motor was al goed en is nu helemaal subliem, start altijd meteen en is erg zuinig.
Dit jaar nieuwe antifouling aangebracht en grondig gepoetst.
De zeilen (Grootzeil en Genua) zijn origineel, maar doordat er zo weinig mee gevaren is door de jaren heen, nog van verrassend goede kwaliteit. Deze winter zijn ze helemaal gecontroleerd door HalverSails en die hebben hier en daar een stiksel en wat UV schade herstelt. Hoewel ze niet meer overal hagelwit zijn kunnen de zeilen nog jaren mee.

Twee jaar heerlijk mee gezeild op het Markermeer en IJsselmeer.

De zeer gewilde ligplaats bij Waterland in Monnickendam zit bij de prijs inbegrepen (betaald tot 31 maart 2023) en kan ook voortgezet worden in het nieuwe jaar.

Lengte 10,30 meter
Breedte 3,35 meter
Diepgang 1,80 meter
Stahoogte 1,85 meter

- Rolgrootzeil
- Rolfok
- Luxe zij-instap aan beide kanten
- Anker
- Sprayhood, met afritsbare kuiptent
- Harken lieren
- Teakhouten dek
- Nieuwe accu’s
- Snelheidsmeter vernieuwd
- 2-pits gastel (nieuwe gasfles)
- Oven
- Pannen
- WC
- 2 x 2-persoonsbed
- Origineel Bavaria servies
- Bestek
- 2 zeiloveralls
- Kinderzwemvesten
- Buitendouche
-

Locatie: Noord-Holland - Amsterdam
Toegevoegd op 23 dagen geleden en vervalt op 5 December, Advertentie id: 1367817          66 bezoeken