BMW 38,5mm Kroonplaat voor Motogadget Motoscope Mini

259,95 EUR

BMW Kroonplaat met geïntegreerde montage voor Motogadget-motoscope Mini speedo en verborgen vorkbevestigingsmechanisme. Geschikt voor BMW Monolever airhead-modellen met 38,5 mm-vorken.BMW Kroonplaat met geïntegreerde Motogadget Speedo en verborgen vorkbevestigingsmechanisme. Geschikt voor BMW Monolever airhead-modellen met 38,5mm-vorken.

Het vervangt de BMW OEM in de fabriek gemonteerde 4 mm stalen top yoke, de BMW Triple Tree Clamp door rebelmoto verstijft de voorkant van uw Airhead en maakt het meer rigide. Dit resulteert in een algemeen betere rit, vooral op snelheden op snelwegen.

Deze hoogwaardige driedubbele boomklem is CNC-gefreesd uit een stuk aluminium van vliegtuigkwaliteit. Na het bewerken ondergaat de Triple Treeclamp een reeks oppervlaktebehandelingsstappen inclusief anodiseren. Het resultaat is een gladde satijnen afwerking die zowel kras- als weersbestendig is. Perfect voor een café racer motorfiets build of een andere custom build, waar je clip-ons wilt gebruiken.

De Tripleclamp is ontworpen om te worden gebruikt in combinatie met de Motogadget Motoscope Mini

Het verborgen vorkvergrendelingsmechanisme dat de drievoudige boomklem aan de voorvorken bevestigt, is CNC-gefreesd uit roestvrij staal en wordt uiteraard meegeleverd samen met twee M8 roestvrijstalen bouten.

Past op de volgende BMW Monolever R-modellen met 38,5 mm-vorken:

R65 – R80 – R80ST – R80GS – R80RT – R100RT – R100RS

Als u twijfelt of dit de juiste Clamp voor uw Bike is, neem dan contact met ons op.


Snelheidsmeter niet inbegrepen


Websitewww.caferacerwebshop.com/bmw-385mm-triple-tree-clamp-voor-motogadg-95530789.html?utm_source=marktplaats.nl&utm_medium=referral&utm_term=95530789&utm_campaign

Locatie: Limburg - Heel
Toegevoegd op 13 dagen geleden en vervalt op 16 February, Advertentie id: 1275919          92 bezoeken