BSA A65 1964

7.000 EUR

Te koop een prachtige BSA A65 uitvoering STAR uit 1964! Dit is een echt juweeltje van een motorfiets. Met veel nieuwe onderdelen zoals de SRM oliepomp, nieuwe zuigers, lagers, en een nieuwe carburateur, is deze motorfiets in topconditie en klaar om de weg op te gaan.

De BSA A65 is een iconische motorfiets die bekend staat om zijn krachtige prestaties en klassieke uitstraling. Met zijn tijdloze ontwerp en betrouwbare techniek is deze motorfiets een waar genot om op te rijden. Of je nu een liefhebber bent van klassieke motorfietsen of gewoon op zoek bent naar een uniek stukje geschiedenis op twee wielen, de BSA A65 is een uitstekende keuze.

Deze BSA A65 uit 1964 is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een plezier om op te rijden. Met zijn krachtige motor en uitstekende handling biedt hij een opwindende rijervaring. Of je nu een ontspannen ritje wilt maken op het platteland of jezelf wilt uitdagen op bochtige wegen, deze motorfiets staat altijd voor je klaar.

Als je geïnteresseerd bent in deze prachtige BSA A65 uit 1964, raad ik je aan om snel actie te ondernemen. Met zijn unieke kenmerken en nieuwe onderdelen zal deze motorfiets zeker de aandacht trekken van liefhebbers. Neem een kijkje naar de foto’s voor meer informatie.

Zelf vinden wij deze restauratie dermate geslaagd dat we overwegen om de motor aan onze eigen collectie toe te voegen. De motor gaat dus alleen weg voor een goed bod, naar een echte!

Locatie: Gelderland - Vierakker

Toegevoegd op 12 dagen geleden en vervalt op 18 October
Advertentie id: 1598660
    [ ]     28 bezoeken