Cat S62 Pro dual sim

549 EUR

Merk: Cat
Model: S62 Pro dual sim
Staat: Nieuw, ongebruikt
Garantie: 2 jaar
In the box: Toestel, oplaadkabel, USB oplader, handleiding, SIM entry tool, screenprotector (reeds geïnstalleerd)
Incl. BTW factuur

Robuuste telefoons zijn niet allemaal hetzelfde. Zo heb je bij Cat telefoons niet alleen een sterke en waterdichte telefoon in handen, maar je hebt ook nog eens een stukje unieke service in handen! Cat geeft je 2 jaar garantie op de telefoon, inclusief op het display (tenzij grove opzet aan te tonen is). De Cat S62 Pro dual sim is uitgerust met een Lepton Flir warmtecamera waarmee je enorm veel kunt zien, ook in het donker. Zo kun je bijvoorbeeld zien hoe warm bepaalde objecten zijn, tot wel 450 graden Celcius!

Wacht niet langer en schaf die S62 Pro snel aan! Beperkt op voorraad.

Abonnement?
Neem de vrijheid te informeren of je dit toestel kunt combineren met een abonnement. Wanneer wij je abonnement mogen verlengen of oversluiten geven wij je € 25,- korting op je telefoon, of je de telefoon nou wel of niet wilt koppelen met het abonnement (wel of geen sim-only, die € 25,- korting krijg je dan sowieso). Informeer naar de mogelijkheden.

Ophalen of verzenden
Wij werken samen met de Telecombinatie in Almelo waar u onze producten op kunt halen (op afspraak). Buiten winkeltijden is het niet mogelijk om producten af te halen. Bij verzenden geldt dat alle pakketten verzekerd verzonden worden tot een bedrag van € 500,-. Daarboven is het ook mogelijk om dekking te bieden, echter zullen er dan kosten bovenop de verzendkosten komen (extra verzekering).

PhoneBucks
We zijn een onderneming met louter positieve ervaringen. Welke zoekmachine er ook wordt gebruikt, wij komen niet negatief naar boven. We doen er alles aan om duidelijk en klantvriendelijk te reageren en eventuele klachten naar 100% tevredenheid op te lossen. Ons bedrijf bestaat sinds 2010 en we hebben ons gericht om een webshop te zijn met uitmuntende service en scherpe prijzen. Wilt u een product liever combineren met het afsluiten van een abonnement, dan is dat ook mogelijk. Wij werken samen met alle grote providers van Nederland.

Openingstijden
U kunt ons bereiken op de volgende dagen en tijdstippen
ma 09:00 - 18:00
di 09:00 - 18:00
wo 09:00 - 18:00
do 09:00 - 18:00
vr 09:00 - 18:00
zaterdag en zondag onbereikbaar

U kunt uiteraard 24 uur per dag berichten sturen via de Marktplaats app. Wij proberen dan altijd zo snel mogelijk te reageren, dus ook buiten onze.

Locatie: Overijssel - Almelo

Toegevoegd op 19 dagen geleden en vervalt op 30 May
Advertentie id: 1245773
    [ ]     111 bezoeken