Dagbesteding en re-integratie bij het beginstation

contact met mij op 17,87 EUR

Bij het Beginstation begeleiden wij mensen die aan de zijlijn van de arbeidsmarkt staan om hun talenten en passie te (her)vinden.

Of het nu gaat om dagbesteding, re-integratie, zoeken naar werk of ondersteuning bij het onderzoek naar kansen op de arbeidsmarkt. Samen gaan we kijken wat de mogelijkheden zijn en deze verder door ontwikkelen. Een wereld zonder verspilling van materiaal en talent is het ideaalbeeld van het Beginstation.

Samen leren en in elkaar investeren zorgt in de meeste gevallen voor een win-win situatie. Een fysieke creatieve ontmoetingsplek draag bij aan de 'Learning By Doing' theorie. Alleen ga je sneller, samen kom je verder. Meewerken in een leuk, afwisselend team aan projecten in jouw interessegebied? Neem dan contact op per telefoon, stuur een e-mail of loop even binnen.

Er wordt hard gewerkt aan de circulaire economie met:

Innovatieve ideeën
Door mensen met vernieuwende ideeën samen te brengen, zorgen wij bij het Beginstation ervoor dat zij de begeleiding krijgen om samen aan vooruitstrevende projecten te werken.

Maatschappelijk belang
Wij willen graag werkzoekenden ondersteunen bij het vinden van de juiste match door een samenwerkingsverband met scholen, universiteiten, bedrijven, de gemeente en de overheid aan te gaan.

Duurzame projecten
Met de projecten die door het Beginstation ontwikkeld worden willen wij een positieve bijdrage leveren aan de duurzaamheid.
Dit doen we door restmaterialen te recyclen.
Het Beginstation
Stationsplein 71
5701 PE Helmond
Tel: 0492- 831659
hr@beginstation

Locatie: Noord-Brabant - Helmond
Toegevoegd op 6 dagen geleden en vervalt op 9 januari, Advertentie id: 1250959          66 bezoeken