Ducati Multistrada 1000 DS 1000ds in super staat (2004)

4.249 EUR

Leerkes Motofun, de nummer 1 motorzaak in Twello. Altijd een ruim aanbod occassions van alle grote merken. Onze zaak in ligt op 5 minuten rijden van afslag Twello op de A1. In onze omgeving liggen vele mooie wegen en routes om heerlijk over naar huis te rijden met een nieuw gekochte motor.

Inruil? Graag!
We houden onze voorraad graag op peil met mooie, nette en courante motoren, dus inruil behoort zeker tot de mogelijkheden. Stuur ons enkele foto's, wat informatie en een prijs die u in gedachten hebt toe en wie weet kunnen we het samen eens worden!
De internetprijs is onze meeneemprijs, dit is een scherpe prijs waarvoor u de motor zo bij ons kan komen meenemen zoals hij gepresenteerd staat, checklist nagelopen en rijklaar. Standaard garantie op alle draaiende delen (motorblok + versnelling) voor 3 maanden/1000km.
Voor een meerprijs van €300,- verzorgen wij een afleverbeurt (olie, filters, bougies, enz.) en krijgt u volledige garantie van 3 maanden/1000km op de gehele motor.

Kijk voor meer foto's en info op onze website!
Als u een motorfiets wilt komen bekijken, bel dan altijd voordat u van huis vertrekt, dit voorkomt teleurstelling mocht de motor al verkocht zijn.

Kom gerust kijken bij Leerkes Motofun, de koffie staat klaar!

NU Motorrijden, over twaalf maanden betalen
Wij zijn een partner van NU Motorrijden, dit bedrijf verstrekt leningen om zo maandelijks af te kunnen lossen op aankopen bij ons aan de zaak. Deze leningen vraagt de klant aan via NU Motorrijden en op die manier wordt de betaling geregeld.

Wij bieden veel motoren aan in de A2/35kW (Code 80) categorie. Bij motoren waar in de rechter bovenhoek de sticker "A2 geschikt" staat betekend dit dat die bewuste motor reeds als 35kW op kenteken staat (al dan niet begrenst), motoren waar een sticker "A2 mogelijk" zouden nog begrenst kunnen worden naar 35kW maar staan momenteel op meer vermogen (doorgaans kunnen de meeste motoren tot 70kW begrenst worden). Soms wordt door een occasionwebsite het standaard (onbegrensde) vermogen van een model overgenomen, maar in principe kun je altijd de door ons geplaastse sticker vertrouwen om te zien of een motor wel of geen 35kW heeft.

Opties en Accessoires:
Comfort / Bagster zadel, Compleet origineel, Kofferset, Originele uitlaat, Rijplezier, WindschermWebsitewww.motofun

Locatie: Noord-Holland - Amsterdam

Toegevoegd op 6 dagen geleden en vervalt op 1 January
Advertentie id: 1301552
    [ ]     80 bezoeken