DUCATI PANIGALE CORSE Special 2019

15.999 EUR

Nederlandse motor ,afkomstig van de eerste eigenares. Schadevrij en in absolute nieuwstaat en met nieuwe banden.
De 959 Corse is uniek vanwege zijn MotoGP-geïnspireerde lak die aangeeft dat de motor altijd klaar is om te racen. De motorfiets is uitgerust met de state-of-the-art gouden ophangingseenheden van Ohlins die altijd een speekselmaker voor ons kerels is geweest. Ohlins biedt ook zijn instelbare stuurdempers die de front-end variaties van de standaard 959 compleet maken. De fiets maakt ook gebruik van de MotoGP spec lithium-ion batterijen en lichtgewicht titanium Akrapovic uitlaatunits (Europees model).

slanke LED twin-pods met DRL's,'
MotoGP spec lithium-ion batterijen

De motor krijgt nog een nieuwe achterband en duocover in het mooie "Corse" mat rood. Net geserviced bij de Ducati dealer. Nederlandse schadevrije motor met boekjes erbij, net als beide sleutels. Speciale Panigale in absolute nieuwstaat. Lichtgewicht motor met alluminium tank en titanium Akrapovic uitlaat. Öhlins vering en stuurdemper.Opties en Accessoires:
ABS, Akrapovic sport demper, duo cover, Gesmede velgen, motor slip regeling, Ohlins vering, quick shifter, Special PaintWebsitegielenmotorsport

Locatie: Noord-Holland - Amsterdam

Toegevoegd op 29 dagen geleden en vervalt op 2 December
Advertentie id: 1301555
    [ ]     51 bezoeken