Elektromonteur modern utiliteitsproject

contact met mij op 17,73 EUR

Bedrijfsomschrijving

Werken via Haldu Groep

Haldu Groep beschikt over een breed netwerk aan gerenommeerde bedrijven. Het werkgebied van ons hoofdkantoor in Groesbeek is heel Nederland. De ervaren accountmanagers, recruiters en jobcoaches kennen elk bedrijf goed en kunnen je daarom van goed advies voorzien over de volgende stap in je carrière!

In ruil voor jouw talent, inzet en vakmanschap geeft jouw persoonlijke werkcoach bij Haldu Groep je alle begeleiding die je nodig hebt. Van de sollicitatie tot de start bij de opdrachtgever en vér daarna. Je krijgt daarnaast elke week precies op tijd je geld. Dat is waarvoor we het allemaal doen, want wij zijn er voor personeel!

Functieomschrijving

Wil jij aan het werk als elektromonteur? Wil jij waardering voor jouw inzet? Wil jij een goed salaris en mooie carrièrekansen? Solliciteer dan bij Haldu Groep!

In Tilburg is onze opdrachtgever verantwoordelijk voor het technische gedeelte van de nieuwbouw van een groot mediacentrum, vlakbij het station. Als ervaren elektromonteur ga je diverse werkzaamheden uitvoeren. Denk aan het trekken en afmonteren van bekabeling en het aanleggen en ophangen van kabelgoten. Maar je gaat ook wandcontactdozen monteren in we wanden en al het schakelmateriaal afmonteren. Je bent dus echt van alle markten thuis.

Als Haldu-vakman ben jij communicatief vaardig. Daarnaast spreek je goed Nederlands. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat onze medewerkers goed kunnen communiceren met onze opdrachtgevers en zich op juiste wijze presenteren als het Haldu visitekaartje. Heb je een geldig VCA-certificaat? Top! Heb je dit niet? Geen probleem, ik regel het voor je!

Functie-eisen

Wij vragen

Een MBO-opleiding Elektrotechniek.

Aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie.

Goede beheersing van de Nederlandse taal.

Afkomstig uit de omgeving van Tilburg.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden

Een vast contract bij gebleken geschiktheid.

Een passend salaris tussen € 1850 en € 2750, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.

Voldoende vakantie- en adv-dagen.

8,33% vakantiegeld.

Professioneel en draadloos gereedschap van Hilti.

Sollicitatieprocedure

Solliciteren

Ben jij de elektromonteur die ik zoek voor onze opdrachtgever? Kom je uit de omgeving van Tilburg? Twijfel dan niet en solliciteer nu. Klik op de button Solliciteer direct of stuur je motivatie en CV naar hello@haldugroep.nl.


Heb je vragen over deze vacature of wil je meer informatie? Neem dan contact met onze recruiter Freek Looijen. Hij is telefonisch bereikbaar op 06 82 95 47 12.Websiteeasyapply.jobs/r

Locatie: Noord-Brabant - Tilburg
Toegevoegd op 4 dagen geleden en vervalt op 26 december, Advertentie id: 1240983          73 bezoeken