GeGShop.nlLiteLok Moto108 het lichtste slot voor je BMW

179 EUR

LiteLok Moto108 - het lichtste slot voor je BMW

Lichtgewicht zwaargewicht

LiteLok© is een Britse scale-up die zich ten doel gesteld heeft een licht en flexibel slot te produceren, dat gemakkelijk in gebruik is. Met slechts 1,46kg en hoge flexibiliteit is dit meer dan gelukt.

Een nieuwe stap in motorsloten, het eerste composietslot dat toch ART gecertificeerd is. Eenvoudiger mee te nemen, zodat je je motor veilig aan de omgeving vast kunt zetten als je on the road bent, zonder de nadelen van een zware ketting.
Licht van gewicht, maar een zwaargewicht qua bescherming.

Ideaal voor onderweg

Hoewel motoren steeds lichter, sneller en geavanceerder worden, blijven de sloten steeds zwaarder en zwaarder worden. Voor thuis is dat niet zo’n issue, maar onderweg is het vervelend om zo’n zwaar slot mee te nemen.

Als je tijdens je rit ergens wil pauzeren of als je op je bestemming bent aangekomen wil je natuurlijk wel je motor veilig neerzetten. Een sterk schijfremslot biedt deels een oplossing maar voorkomt nog altijd niet dat dieven een motor simpelweg optillen en in een busje laden. Om echt peace of mind te hebben zet je je motor het liefst vast aan de omgeving.

Het LiteLok© Moto108 slot kan met zijn 1,46kg makkelijk mee, zonder je rugpijn te geven in de rugzak danwel een schuivend gewicht in je topkoffer te zijn.

Het beste van twee werelden

De behuizing van het slot zelf is gemaakt van een harde staallegering, om diefstalpogingen via het slotmechanisme het hoofd te bieden. De flexibele riem van het slot is gemaakt van het gepatenteerde Boaflexicore©, een nieuw ontwikkeld composietmateriaal dat licht, flexibel en sterk is.

Eigen richting

Veel sloten zijn een variatie op het thema, maar LiteLok© heeft een volledig nieuwe weg gekozen. Geen nieuwe variant van staal, maar een hightech composiet die in eigen beheer is ontwikkeld en wordt geproduceerd.

Neopreen hoes – beschermend en wasbaar

Elk LiteLok© slot wordt geleverd met een neopreen hoes, om schade te helpen voorkomen. Zowel schade aan je velg of frame van gebruik, als schade aan (top)koffer en inhoud van transport worden voorkomen. De neopreen hoes is eenvoudig te verwijderen, zodat je deze kunt wassen als hij door gebruik vies is geworden, ideaal!

Twee sloten in één

LiteLok© sloten zijn verkrijgbaar als Single Pack of Dual Pack. Voordeel van de Dual Pack is dat dit twee sloten zijn met beide dezelfde sleutel. Zo kun je ofwel kiezen om één lang slot te maken, danwel je voor- en achterwiel apart vast te zetten zonder een extra sleutel nodig te hebben.

Zie GeGShop.nl/LiteLok voor alle details. LiteLok© sloten zijn te koop via de webshop of de beter gesorteerde.


Locatie: Zuid-Holland - Leiderdorp
Toegevoegd op 5 dagen geleden en vervalt op 3 juni, Advertentie id: 1147805          63 bezoeken