HARLEY-DAVIDSON ROAD KING FLHR (bj 2003)

10.449 EUR

.Prachtige Road King 100 year anniversary, betere foto's volgen , prijs is inclusief Nederlands kenteken , excl. Garantie.
Dit is reeds een collectors item , zeer goede investering zeker in deze tijd.Al sinds 1978 de motorzaak in (West-) Brabant. Gepassioneerd & gespecialiseerd in Harley Davidson, maar ook voor alle Japanse merken ben je bij ons aan het juiste adres.
Voor vrijwel alle motor merken m.b.t. verkoop, inkoop, onderhoud en/of reparaties ben je bij ons dus meer dan welkom.

Vacature Motorfiets Monteur!
Wij zijn op zoek naar een all-round motorfiets monteur. Bij voorkeur full-time. Naast Harley Davidson hebben wij ook een grote klantenkring met Japanse motoren. Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact met ons op via 0165-312348 e/o info@motorhuis-seppe.nl
Langskomen in onze winkel kan natuurlijk ook!

Wij adverteren motoren ook voordat ze in onze showroom aanwezig zijn. Een afspraak kan dus alleen ingepland worden als de betreffende motor in onze showroom aanwezig is. Aangezien een motor meestal niet gekocht wordt zonder een proefrit e/o bezichtiging is vooraf reserveren (alleen mogelijk met een aanbetaling) niet altijd even handig. Mede omdat we voor een groot aantal motoren vele geïnteresseerden hebben is het niet te doen om een motor voor langere tijd uit de verkoop te houden met een reservering onder voorbehoud. Vandaar dat wie het eerst komt, dus het eerst maalt. Voor bezoek neem dus ALTIJD telefonisch contact op om er zeker van te zijn dat de motor nog beschikbaar en/of aanwezig is alvorens onze kant op te komen.
Wil je meer informatie of verdere afspraken maken, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via 0165-312348 of info@motorhuis-seppe.nl Wij bespreken en lichten de mogelijkheden graag toe!
Onze advertentie(s) worden met de grootst mogelijke zorg samengesteld, echter zijn deze altijd onder voorbehoud van (type)fouten en kunnen er derhalve geen rechten aan worden ontleend.
Onze garantievoorwaarden (indien van toepassing) kan je terugvinden op www.motorgarantie.nl Motoren ouder dan 15 jaar op kenteken worden verkocht zonder garantie.

Wij zien je graag in onze winkel, de koffie staat altijd klaar!

Websitewww.motorhuis-seppe

Locatie: Noord-Brabant - Bosschenhoofd
Toegevoegd op 12 dagen geleden en vervalt op 11 March, Advertentie id: 1436766          61 bezoeken