HP Reverb G2 met Controllers (50 cashback actie)

699 EUR

De nieuwste HP Reverb G2 is alles wat je van een moderne virtual reality headset mag verwachten. Met een extreem scherp beeldscherm, ingebouwde hoge kwaliteit surround-sound koptelefoon, extra inside-out tracking camera's en vernieuwde Windows Mixed Reality-controllers biedt HP een nieuwe standaard op het gebied van virtual reality.

De koptelefoon, ontwikkeld in samenwerking met Valve, zorgt voor een prachtige en diepe geluidservaring. Samen met de extreem hoge beeldkwaliteit van 2160 x 2160 pixels per oog waan je je direct in een andere wereld wanneer je de headset voor het eerst op zet! En door de nauwe samenwerking tussen HP en Valve kan de headset naadloos switchen tussen Windows Mixed Reality en SteamVR, waardoor de headset uitermate geschikt is voor VR-enthousiastelingen en professionals!

Tip: sommige gebruikers ervaren wat problemen bij de eerste keer opstarten van hun nieuwe headset. Kijk daarom eerst de volgende video's voordat je aan de gang gaat met de headset:HP Reverb G2 voor de eerste keer op uw PC aansluiten (video)HP Reverb G2 software instellingen (video)HP Reverb G2 error troubleshooting tips (video)

LET OP! Vermijd in alle gevallen zonlicht (direct of indirect) op de lenzen. De lenzen werken als een vergrootglas waardoor extreem snel brandschade aan de schermen zal optreden. Deze schade valt niet onder de product garantie.Ontvang direct €50 cashback!

Koop tussen 1 april en 30 juni één van de geselecteerde HP Reverb G2 Virtual Reality Headsets en profiteer van een cashback van € 50 (alleen voor producten in Nederland aangekocht). Bekijk de Algemene voorwaarden en claim hier jouw korting: HP Reverb G2 cashbackactie.Voor- en nadelenHP Reverb G2 biedt een extreem hoge beeldresolutie in combinatie met een grote field of view voor de beste kijkervaring.Inside-out tracking maakt het opzetten en gebruiken van de bril erg makkelijk.Met de verbeterde pasvorm kan de Reverb G2 comfortabel voor langere tijd gedragen worden.HP biedt standaard een zakelijke garantie voor commerciële gebruikers aan.Dit product is ook verkrijgbaar als tweedekans-product tegen een aantrekkelijke korting.Inside-out tracking biedt een minder nauwkeurige tracking dan externe sensoren.Voor de hoogste beeldresolutie is een krachtige GPU aanbevolen.Bij het installeren van de Reverb G2 kunnen er (software) problemen ontstaan. Hier lees je de meest voorkomende problemen en hoe je ze kunt oplossen.Wat zit er in de verpakking1 x HP Reverb G2 VR Headset1 x 6M headset kabel2 x Motion controllers1 x DP naar mini-DP adapter1 x Stroomkabel1 x Handleiding

Meer informatie? Vragen? Neem contact op via service@unboundvr.nl of klik op de onderstaande productlink. Let op! We reageren niet op

Locatie: Limburg - Heel
Toegevoegd op 7 dagen geleden en vervalt op 26 juli, Advertentie id: 1190728          38 bezoeken