Industrieel Lakverwerker Spuiter

contact met mij op 19.53 EUR

Bedrijfsomschrijving

Je gaat aan het werk bij een opdrachtgever die eigenlijk bestaat uit twee bedrijven. De productie loopt echter naadloos (je zou zelfs kunnen zeggen nerfloos) in elkaar over en bij beide bedrijven gelden dezelfde idealen. Het gaat om een open familiebedrijf waar ambitie, kwaliteit en communicatie de belangrijkste kernwaarden zijn. Met deze eigenschappen in gedachten worden houten plaatmaterialen geproduceerd, bijvoorbeeld voor werkbladen en stoelen. Altijd op maat gemaakt met behulp van de laatste technologieën en moderne machines. Als werknemer krijg je ruimte om mee te denken en jouw ideeën zijn altijd welkom! Wanneer jij je goed inzet, is er altijd ruimte om in jouw functie of binnen het bedrijf door te groeien.

Functieomschrijving

Zorg voor de figuurlijke kers op de taart met jouw harde werk! Als Industrieel Lakverwerker verzorg je namelijk de finishing touch van het houten plaatmateriaal dat jouw nieuwe werkgever produceert. Je komt te werken op de afdeling Spuiterij en zorgt er met jouw werk voor dat de beloofde kwaliteit naar de klanten waargemaakt wordt. Een hele verantwoordelijkheid, maar wij hebben er alle vertrouwen in dat je dat aan kunt. Je salaris ligt rond de €2250 bruto per maand (op basis van 40 uur) en dankzij de gunstige werktijden ben je op vrijdagmiddag vrij. Benieuwd naar deze baan? Lees dan verder en solliciteer!

Als Industrieel Lakverwerker werk je in Culemborg in een moderne productieomgeving. Hier staat de nieuwste apparatuur om hoogwaardig plaatmateriaal te produceren. Denk daarbij aan CNC machines voor de houtbewerking. Jij gaat aan het werk op de afdeling spuiterij waar sinds kort een spuitrobot aanwezig is om jouw werk nóg beter te laten verlopen en jou te laten groeien in je vak. Ook is het hierdoor mogelijk om meer oplossingen aan te bieden voor klanten. De ambitie van het bedrijf is om topkwaliteit te leveren en daar draagt zo'n spuitrobot natuurlijk goed aan bij. 

Jouw taken:

Polijsten van de onderdelenSpuiten van de onderdelenBladen plaatsen op de nieuwe spuitmachineSchuren van de bladenInstellen van de spuitmachine

Functie-eisen

Gedreven houdingJe kunt zowel zelfstandig als in teamverband werkenGoede beheersing van de Nederlandse taalKennis van techniek en oog voor detail

Arbeidsvoorwaarden

38-urige werkweek in CulemborgFijne werktijden; op vrijdagmiddag ben je vrij!Salaris tussen de €2000 en €2500 bruto per maand o.b.v. 40 uur, leeftijd en ervaring24 vakantiedagenDoorgroeimogelijkhedenKansen om opleidingen te volgen, ook in combinatie met je baanGoede balans tussen werk en privéVeilige werkomgeving met PBM's op maatProfessionele werkschoenen S3Ruimte voor jouw ideeën (die gewaardeerd worden!)

Sollicitatieprocedure

Enthousiast over de vacature? Solliciteer dan op deze functie! Meer informatie? Mail Jochum via jochum@proteqs.nl of bel 0320-840500.

Proteqs brengt dagelijks gekwalificeerd technisch personeel en technische opdrachtgevers bij elkaar. We kunnen jou daarom uitstekend bemiddelen naar een mooie baan in de wereld van techniek.Websiteeasyapply.jobs/r

Locatie: Noord-Holland - Amsterdam
Toegevoegd op 5 dagen geleden en vervalt op 7 November, Advertentie id: 1367436          55 bezoeken