Industrieel reiniger (direct dienstverband)

contact met mij op 18,86 EUR

Een fysieke afwisselende baan in een productieomgeving.

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een productieorganisatie met een informele werksfeer. In Apeldoorn hebben zij een tweetal locaties. 

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een zelfstandige baan voor een langere tijd? Voel jij je thuis in een productieomgeving en trekt fysiek werk jou aan? Kom jij bij voorkeur direct in dienst bij onze opdrachtgever? Lees dan snel verder.

Voor onze opdrachtgever zoek wij een industrieel reiniger. Het gaat om een fulltime functie in de twee ploegen dienst. Je werkt een week van 6:00 uur tot 14:30 uur en de andere week van 14:30 uur tot 23:00 uur. 

Je bent verantwoordelijk voor het reinigen van de hulpmiddelen en machineonderdelen die worden gebruikt in de productie. Denk hierbij aan mengketels, opslagmaterialen, machineonderdelen en handmatige hulpmiddelen. De reiniging van deze producten voer je deels met machines uit. Daarnaast werk je ook handmatig:

Werkzaamheden met de hoge druk om voor te reinigen;Instellen, inpakken en uitpakken van de spoelmachines;Uitvoer van controles;Klaar zetten van de producten die weer gebruikt kunnen worden. 

Functie-eisen

Jij bent graag fysiek aan het werk en bent iemand die van aanpakken weet;Je zoekt een baan voor 40 uur in de week;Het werken in 2 ploegen is voor jou geen probleem;Je beheerst de Nederlandse taal.
 


Arbeidsvoorwaarden

Allereerst kom je te werken bij een organisatie die het beste voor heeft met haar werknemers. Dat merk je aan de fijne werksfeer maar ook aan activiteiten die zij organiseren. Je ontvangt direct een contract voor bepaalde tijd voor een periode van 12 maanden. Blijkt aan het einde van dit contract dat jullie beide tevreden zijn, dan krijg je een contract voor onbepaalde tijd aangeboden. 

Een startsalaris van €2088,- bruto per maand;Over al jouw gewerkte uren een toeslag van 14%. Hierdoor bedraagt jouw salaris €2380,- bruto per maand;Vakantiegeld 8% uitbetaald in mei;De mogelijkheid jezelf te ontwikkelen;Prettige collega's en eigen verantwoordelijkheden;Websiteeasyapply.jobs/r

Locatie: Noord-Holland - Amsterdam
Toegevoegd op 14 dagen geleden en vervalt op 19 september, Advertentie id: 1320297          65 bezoeken