Kleine opslag voor in de tuin te koop, voor een lage prijs

contact met mij op 17,73 EUR

De 5ft container is een gemakkelijk te verplaatsen container. Deze kan je op meerdere manieren verplaatsen. Door het lichte gewicht van 450kg kan deze container ook met een pompwagen worden verplaatst. Hierdoor is de kleine container geschikt om te gebruiken op elke locatie. Doordat de 5ft container zo klein en makkelijk te verplaatsen is, is hij ideaal voor een tuinhuisje. U kunt er tot 1000 kg in opslaan. Ideaal voor (tuin)gereedschap, dozen of iets anders wat u niet weg wilt gooien.

De kleine container is goed bestand tegen een inwendige brand. Door het gepatenteerd systeem kan de container zich vacuüm zuigen. Wanneer de lucht wordt afgesloten dooft de vlam en is de brand binnen 2 minuten uit. Dit is getest door een onafhankelijk instituut.De 5ft container is ook waterbestendig. U hoeft dus niet bang te zijn dat uw dierbare spullen beschadigt zullen raken.

Door de enkele vleugeldeur kan de container snel open en ook goed worden afgesloten. Op de container kan een verzekerd slot worden geplaatst, die ervoor zorgt dat uw spullen altijd beveiligd blijven. De zijdeur kan tot wel 270 graden worden geopend. Hierdoor kunt u de kleine container ook als verzekerde schuur gebruiken. Dit geeft de container een makkelijke opening om spullen in of uit te laden.

De kleine 5ft container is gemaakt van cortenstaal. Door het gebruik van 1,2 mm dikke wanden is de container enorm stevig en kan tegen een stootje. Bij de hoekprofielen is de container zelfs 6 mm dik. Door deze constructie kan de container voor lange tijd mee zonder dat de stevigheid van de container wordt aangetast.

De afmetingen van de 5ft container zijn perfect om optimaal gebruik te maken van de ruimte. Hierdoor kunt u veel spullen opslaan, en neemt het weinig ruimte in beslag.

De Moverbox is standaard op voorraad leverbaar in 5 verschillende RAL kleuren. Naast deze standaard kleuren kan de container ook in uw eigen kleur gespoten worden. Zo heeft u een gepersonaliseerde 5 ft container.

Afmetingen:

Buitenmaat

Lengte: 2200 Breedte: 1600 Hoogte: 2445

Binnenmaat

Lengte: 2040 Breedte: 1500 Hoogte: 2200

Voor meer informatie, bezoek onze website op https://www.modulaireunit.nl/ of bel naar
.

Locatie: Zuid-Holland - Bergschenhoek
Toegevoegd op 4 dagen geleden en vervalt op 26 december, Advertentie id: 1240939          85 bezoeken