Leerling Monteur

contact met mij op 18.59 EUR

Heb jij technisch inzicht en durf jij te kiezen voor een succesvolle toekomst als monteur? Hier krijg je doorgroeimogelijkheden en leuke collega’s!

Bedrijfsomschrijving

Waarom werken met Strikt Uitzendbureau? We willen allemaal vooruit. Zowel op persoonlijk als op zakelijk vlak. We willen allemaal groeien, leren en worden wie we kunnen zijn. Het vereist doorzettingsvermogen en een flinke dosis lef om het anders te durven doen.

Strikt Uitzendbureau is eigenwijs en innovatief met lef en durf, die net als jij geeft om jouw ontwikkeling! Ons enige doel is om jou aan die leuke baan te helpen. Wij zijn voortdurend in beweging. Door jouw aan de juiste baan te helpen dragen wij bij aan de persoonlijke groei van talentvolle mensen. Dit doen wij met passie en oprechte interesse.

Team #striktuitzendbureau bestaat uit enthousiaste matchmakers waar altijd een kop koffie voor jou klaar staat en waar gestreefd wordt naar een mooie samenwerking tussen jouw en je nieuwe werkgever.

Jouw nieuwe start? Die vind je bij ons!

Functieomschrijving

Voor onze opdrachtgever in Emmeloord zijn wij op zoek naar leerling monteurs. Als fulltime leerling monteur ga je samen met een ervaren collega op pad naar de klant en zijn jullie verantwoordelijk voor het installeren van een nieuwe deur of meerdere deuren, los je samen een storing op of voeren jullie onderhoudswerkzaamheden uit. Onder toezicht van jouw collega leer je beetje bij beetje alle ins en outs van de deuren.

Welke werkzaamheden komen er tijdens een gemiddelde werkdag voorbij?

samen voorbereiden van een nieuw project, bestuderen van tekeningen en materiaal verzamelenop locatie montagewerkzaamheden verrichten, vaak complex en op hoogtehet leren aansluiten en testen van besturingstechniek van de deurengoed communiceren met de klant, jij bent het aanspreekpunt en houdt de klant op de hoogte van jullie werkzaamheden en de vorderingen van het projectondersteunen van jouw collega’s waar nodig

Functie-eisen

MBO werk- en denkniveautechnische opleiding, bijvoorbeeld elektrotechniek of werktuigbouwkundekennis en ervaring in de techniekgeen hoogtevreesVCArijbewijs B/BE (Geen BE? Bereid zijn deze te behalen!)gemotiveerd en leergierig

Arbeidsvoorwaarden

brutosalaris van € 1.800,- tot € 2.300,- afhankelijk van kennis, kwaliteit en ervaring25 vakantie- en 13 ADV dagenontwikkelings- en doorgroeimogelijkhedenfulltime baan in een technische omgevingna een succesvolle periode via Strikt ga je op contract bij het bedrijfWebsiteeasyapply.jobs/r

Locatie: Noord-Holland - Amsterdam

Toegevoegd op 1 dag geleden en vervalt op 30 December
Advertentie id: 1301301
    [ ]     52 bezoeken