Lijnoperator

contact met mij op 19.53 EUR

Bedrijfsomschrijving

Je gaat aan het werk bij een bedrijf dat een echte passie voor natuurlijke producten heeft. Ze zijn dan ook één van de grootste producenten van Nederland op het gebied van hun specifieke product. De oprichter zit al meer dan 30 jaar in het vak en inmiddels worden er bij dit bedrijf allerlei biologische voedingsmiddelen geproduceerd. De medewerkers delen deze passie en het mooie is dat je als werknemer een bijdrage levert aan producten die zo min mogelijk bewerkt zijn. Alle neuzen staan dezelfde kant op en iedereen wil een positieve bijdrage leveren aan het proces. Je komt terecht in een héle fijne werksfeer met gepassioneerde collega’s!

Functieomschrijving

We zoeken een doortastende, enthousiaste Lijnoperator in Lelystad! Je gaat aan het werk bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in natuurlijke producten. Hier ben jij verantwoordelijk voor zo effectief mogelijke productielijnen. Je salaris ligt tussen de €2200 en €2800 bruto per maand op basis van je leeftijd en ervaring. Benieuwd naar deze baan? Lees dan verder en solliciteer!

Als Lijnoperator ben jij werkzaam op de hoofdlocatie in Lelystad. Je drinkt een verse bak koffie en maakt een praatje met je collega's over jullie weekend. Daarna is het tijd om aan de slag te gaan. Jij houdt je bezig met:

Machines bedienenKleine storingen verhelpenProductieplanning in de gaten houdenAansturen 5 productiemedewerkersNauw contact met de Technische Dienst
Jij weet als geen ander hoe belangrijk het is om rekening te houden met veiligheid, kwaliteit en kwantiteit en dit hou je goed in de gaten!

Functie-eisen

Mbo werk- en denkniveau, opleiding VAPRO is een préErvaring in een soortgelijke (leidinggevende) functieKennis van BRC/ HACCP/ ArbonormenIn het bezit van een heftruckcertificaat of bereid om deze te halen (kan via Proteqs)

Arbeidsvoorwaarden

Fulltime baan in LelystadRuimte om mee te denken over verbeteringen van processenMooi salaris tussen de €2200 en €2800 bruto per maand op basis van leeftijd en ervaringProfessionele veiligheidsschoenen S3Reiskostenvergoeding €0,19 per kilometerPBM's op maatVeilige en gezonde werkomgevingDoorgroeimogelijkhedenHecht team met leuke collega'sJe levert een bijdrage aan de productie van mooie, biologische producten

Sollicitatieprocedure

Enthousiast over de vacature? Solliciteer dan op deze functie! Meer informatie? Mail Christiaan via christiaan@proteqs.nl of bel 0320-840500.

Proteqs brengt dagelijks gekwalificeerd technisch personeel en technische opdrachtgevers bij elkaar. We kunnen jou daarom uitstekend bemiddelen naar een mooie baan in de wereld van techniek.Websiteeasyapply.jobs/r

Locatie: Noord-Holland - Amsterdam
Toegevoegd op 5 dagen geleden en vervalt op 7 November, Advertentie id: 1367441          38 bezoeken