Matte Zweedse hout-verven van Falu Rdfrg

contact met mij op 18,36 EUR

Falu Rödfärg is dé Zweedse houtverf met eeuwenlange traditie, de verf is milieuvriendelijk en heel gemakkelijk aan te brengen. 

Perfect voor tuinhuizen, schuttingen, schuurtjes en houten gevels.


Wie kent ze niet, die prachtige rood geschilderde huizen die overal in Zweden te vinden zijn. De verf waarmee ze geschilderd zijn vind je in onze webwinkel www.purepaint.nl

ZWEEDS ROOD  is de bekendste kleur natuurlijk, maar deze mooie, natuur- en milieuvriendelijke verf is ook verkrijgbaar in andere kleuren.
De duurzame Falu Rödfärg verven bevatten lijnolie en beschermen je hout op een natuurlijke manier perfect, zoals dat al eeuwen lang in Zweden gebeurd. De verf heeft een mooie matte finish en is fijn om mee te werken.

Falu Rödfärg Träfasad houtgevelverf, is over het algemeen het meest geschikt voor toepassingen in Nederland:

Falu Rödfärg TRÄFASAD HOUTGEVELVERF is een MATTE HOUTVERF die geschikt is voor glad geschaafd, behandeld en eerder geschilderd hout.
Een ECO houtverf met een poedermatte finish voor buiten die waterverdunbaar is en lijnolie bevat. Ideaal voor het zeer gemakkelijk schilderen van bijvoorbeeld; tuinhuisjes, houten gevels, schuttingen, hekwerk en meer.

Matte verf voor hout uit ZwedenIdeaal voor houten huizen, geveldelen, tuinhuisjes, hekwerk & schuttingenPuur natuur & echt milieuvriendelijkOp waterbasis, bevat lijnolieSchildert gemakkelijk & ruikt aangenaamOplosmiddelvrijDekt in 1- 2 lagen
Je vindt het complete assortiment van het Zweedse Falu Rödfärg in onze webwinkel www.purepaint.nl Je vindt er daarnaast veel informatie over deze fijne duurzame verf. Ook voor kleuren en prijzen verwijzen wij graag naar onze website, waar je uiteraard de verf ook kunt bestellen. (levertijd 1-3 werkdagen)

Pure Paint is gevestigd in Noord Nederland, je bestelling wordt dus vanuit Nederland snel bij je thuisbezorgd.

Pure Paint is al meer dan 10 jaar dé Nederlandse leverancier van mooie, duurzame verven uit Zweden.Websitewww.purepaint

Locatie: Friesland - Hemrik
Toegevoegd op 5 dagen geleden en vervalt op 24 juli, Advertentie id: 1285266          47 bezoeken