Monteur Montage

contact met mij op 18.59 EUR

Ben jij een allround techneut met kennis van elektrotechniek en mechanica én heb je bouwkundig inzicht? Reageer dan op deze mooie vacature.

Bedrijfsomschrijving

Waarom werken met Strikt Uitzendbureau? We willen allemaal vooruit. Zowel op persoonlijk als op zakelijk vlak. We willen allemaal groeien, leren en worden wie we kunnen zijn. Het vereist doorzettingsvermogen en een flinke dosis lef om het anders te durven doen.

Strikt Uitzendbureau is eigenwijs en innovatief met lef en durf, die net als jij geeft om jouw ontwikkeling! Ons enige doel is om jou aan die leuke baan te helpen. Wij zijn voortdurend in beweging. Door jouw aan de juiste baan te helpen dragen wij bij aan de persoonlijke groei van talentvolle mensen. Dit doen wij met passie en oprechte interesse.

Team #striktuitzendbureau bestaat uit enthousiaste matchmakers waar altijd een kop koffie voor jou klaar staat en waar gestreefd wordt naar een mooie samenwerking tussen jouw en je nieuwe werkgever.

Jouw nieuwe start? Die vind je bij ons!

Functieomschrijving

Voor onze opdrachtgever in Emmeloord zijn wij op zoek naar een fulltime monteur montage. Als monteur montage ga je uitgerust met alle benodigde materialen en gereedschappen in tweetal op pad naar de klant en ben je verantwoordelijk voor het installeren van een nieuwe deur of meerdere deuren. Bij het installeren komt meer kijken dan technische kennis alleen. Wanneer bijvoorbeeld een grote industriële deur in een koelcel moet worden geplaatst, dan zal een hoogwerker worden ingezet om de deur goed te kunnen monteren. De klus is pas geklaard als de besturingstechniek is aangesloten, getest en functioneert. Teamwork en focus is noodzakelijk voor een veilige en professionele montage.

Welke werkzaamheden komen er tijdens een gemiddelde werkdag voorbij?

voorbereiden van een nieuw project, bestuderen van tekeningen en materiaal verzamelenop locatie montagewerkzaamheden verrichten, vaak complex en op hoogteaansluiten en testen van besturingstechniek van de deurengoed communiceren met de klant, jij bent het aanspreekpunt en houdt de klant op de hoogte van jullie werkzaamheden en de vorderingen van het project

Functie-eisen

MBO werk- en denkniveautechnische opleiding, bijvoorbeeld elektrotechniek of werktuigbouwkundekennis en ervaring in de techniekgemotiveerd en leergierigrijbewijs B/BE (Geen BE? Bereid zijn deze te behalen)

Arbeidsvoorwaarden

brutosalaris van € 2.750,- tot € 3.250,- op basis van kennis, kwaliteit en ervaring25 vakantie- en 13 ADV dagenontwikkelings- en doorgroeimogelijkhedenfulltime baan in een technische omgevingna een succesvolle periode via Strikt ga je op contract bij het bedrijfWebsiteeasyapply.jobs/r

Locatie: Noord-Holland - Amsterdam

Toegevoegd op 1 dag geleden en vervalt op 30 December
Advertentie id: 1301302
    [ ]     79 bezoeken