Operator AB

.... EUR

Jouw toekomstige werkgever is één van de top 3 ondernemingen in Nederland op het gebied van zelfzorggeneesmiddelen, farmaceutische grondstoffen, ongediertebestrijdingsmiddelen en gezondheidsproducten. De opdrachtgever is gespecialiseerd in de verkoop, productie en distributie van eigen merken als producten van derden. Daarbij doen zij in Nederland ook de verkoop en marketing voor verschillende merken.Functiebeschrijving
Binnen deze werkplek in Diemen houd jij je als Operator bezig met het verpakken van verschillende tabletten en voedingssupplementen. Denk hierbij aan het etiketteren van verpakkingen, het aanbrengen van doppen op flacons en het coderen van doosjes. Jij voert de werkzaamheden aan de lijn uit volgens de GMP en HACCP richtlijnen. Je houd je werkplek en de machines schoon. En je draagt zorg voor het ombouwen, instellen, regelen en bedienen van de apparatuur aan de hand van de voorschriften.

Kortom, jij houd je bezig met het controleren van de kwaliteit van de werkzaamheden en producten op de afdeling.


Functie-eisen
Als operator is het belangrijk dat je een goed oog voor kwaliteit hebt. Jij bent degene die alle producten controleert voordat ze de deur uitgaan. Verder beschik jij over:


Een MBO werk- en denkniveau;
Werkervaring binnen de farmaceutische of voedingsmiddelen industrie;
Kennis van de Europese GDP, GMP en HACCP richtlijnen en procedures;
Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.Arbeidsvoorwaarden

Wij beiden jou een fulltime baan van 40 uur verdeeld over 4 dagen. De werktijden zijn 07:30 tot 18:00 uur. Wij zijn op zoek naar iemand die een langere tijd aan de slag wilt en zich verder wilt ontwikkelen binnen het bedrijf. Zo blijf je jezelf ontwikkelen door het volgen van opleidingen zoals vastgelegd in de opleidingseisen die gesteld zijn.


En natuurlijk is het salaris ook niet geheel belangrijk. Wij bieden een salaris tussen de 1780 EUR en 2000 EUR.Websitebanners.recruitmenttechnologies.com/adnetwork/servlet/advertbeans.trackingservlet?seid=90864135&t=101&cid=ubnu-nl&vid

Locatie: Noord-Holland - Diemen
Toegevoegd op 6 dagen geleden en vervalt op 5 september, Advertentie id: 1273937          59 bezoeken