Operator - productiemedewerker voor ecologische startup

contact met mij op 18.59 EUR

Ben jij op zoek naar een uitdagende productiebaan in een groeiend en dynamische startup in de circulaire economie?Als Operator - productiemedewerker bij Healix ben jij in de unieke gelegenheid om samen met jouw nieuwe collega’s een kunststof recycling fabriek op te starten. Heb jij ervaring in de kunststof en/of recycling industrie, ben je bereid om in ploegen te werken en weet je van aanpakken? Dan zoeken wij jou!

Bedrijfsomschrijving

Healix BV is een “clean tech” startup bedrijf dat in 2021 is opgericht door Marcel Alberts met als doelstelling om garen en textiel gebaseerde kunststoffen, zoals bijvoorbeeld (vis)netten, agrarische bindgarens en touwen op mechanische wijze te recyclen.

Door het innemen, sorteren, versnijden, wassen/reinigen en regranuleren maakt Healix granulaat van deze kunststof afvalproducten. Dit circulair Healix® granulaat kan vervolgens opnieuw in nuttige toepassingen verwerkt worden.

Wij halen kunststofafval uit de omgeving om het vervolgens terug te brengen in de economie.

Bij Healix streven wij ernaar om middels nieuwe innovaties, technologieën en door het hanteren van een uiterst hoge kwaliteitsstandaard een toonaangevende positie in de kunststof afval- en recycling industrie te verwerven en daarmee ook andere bedrijven te stimuleren om zich te ontwikkelen richting de circulaire economie.

Meer informatie op de website: https:healix.eco

Functieomschrijving

Inname en inspectie van binnenkomende product stromen;Instellen, bedienen, bijregelen en reguleren van productielijn en randapparaten;Het vaststellen van storingsoorzaken en het verhelpen van storingen;Uitvoeren van eerstelijnsonderhoud en schoonmaak van de productielijn;Uitvoeren van product/kwaliteitsmetingen;Handhaven van orde & netheid en milieuvoorschriften;Meedenken en aandragen van ideeën voor verdere optimalisatie van het proces;Werken volgens veiligheidsvoorschriften en bijdragen aan een proactieve veiligheidscultuur.

Functie-eisen

Gezien de opstartfase van deze fabriek zijn wij op zoek naar mensen met een sterke technische affiniteit en ervaring op het gebied van kunststof- verwerking en/of recycling. Er zal bij Healix in ploegverband gewerkt worden, de bereidheid om te werken in een ploegen rooster is dus een absoluut vereiste.

Afhankelijk van de productie-unit: MBO2 of MBO-3 / Vapro-B werk- en denkniveau of enkele jaren ervaring in de kunststofverwerkende industrie;Goede schriftelijke en mondelinge beheersing van Nederlandse taal;Ervaring in productieomgevingen, bij voorkeur in de kunststofverwerkende en/of recycling industrie;Goed technisch inzicht;Een hoog veiligheidsbewustzijn;Leergierig en bereid om nieuwe machines, metingen en processen aan te leren;Bereidheid tot werken in een ploegendienstrooster. Healix werkt in een ploegendienst.

Arbeidsvoorwaarden

Een dynamische werkplek bij een startup bedrijf;Goede salariëring en secundaire voorwaarden;Doorgroeimogelijkheden;Een prettige en familiaire werksfeer.

Sollicitatieprocedure

Indien u vragen heeft of de vacature wilt bespreken, neemt u dan contact op met Erwin Amesz op +31 46 460 00 00, info@approba.comWebsiteeasyapply.jobs/r

Locatie: Noord-Holland - Amsterdam

Toegevoegd op 1 dag geleden en vervalt op 30 December
Advertentie id: 1301335
    [ ]     75 bezoeken