Procesoperator 5-ploegen

contact met mij op 20.23 EUR

Wij zijn op zoek naar een sterke en betrouwbare teamplayer die een uitdaging niet uit de weg gaat. Het bedienen van complexe moderne productielijnen in de maakindustrie is dan ook helemaal jouw ding!

Je bedient de machines en digitale apparatuur en je behaalt de beste resultaten. Hier is de productie is een complex, kritisch en interessant proces. Procesbeheersing draait hier om grote precisie, perfecte timing, alertheid en overzicht.


Wat doe je als Procesoperator 5-ploegen?
Jouw uitdaging bestaat uit het continu verbeteren van de productie. Je let hierbij op veiligheid, de kwaliteit van de producten en efficiëntie. Je zorgt met jouw collega's voor de blendingprocessen binnen de fabriek. Deze werkzaamheden bestaan met name uit het produceren van batches.

Verder richt jij je op de volgende werkzaamheden:
Je verzamelt grondstoffen en je handelt op basis van de juiste recepten en werkwijze;Je bestuurt zelfstandig de productiemachines, bouwt de machines om en controleert op eventuele storingen of mankementen;Je bent alert op de kwaliteit van het proces en houdt de 'waste of production' in de gaten;Je draagt zorg voor de administratieve afhandelingen.

Wat kun je?

Een afgeronde mbo 3 opleiding in de procestechniek of techniek (of je bent een ervaren operator A die bereid is om een operator B opleiding te volgen);Je beschikt over werkervaring in de maak - of procesindustrie;Je beschikt over ervaring met recepten en het samenstellen van ingrediënten om tot het juiste product te komen;Je beschikt over werkervaring om vooruit te plannen, zoals het op peil houden van je eigen voorraden en verwerken van de administratie.Bereid om in een 5-ploegensysteem te werken.

Wat krijg je?
Voor jouw harde werken en inzet, willen wij jou ook passend belonen. Onze opdrachtgever biedt de volgende arbeidsvoorwaarden:
Salaris op basis van leeftijd, ervaring en opleiding;Werken in een 5-ploegensysteem met een bijbehorende toeslag van 28%;Prestatiebonus van maximaal 5% van her bruto jaarsalaris;26 verlofdagen;Reiskostenvergoeding;Vakantietoelsag van 8%;Je neemt deel aan het pensioenfonds om een goed pensioen op te bouwen;Ontwikkeling traject en de mogelijkheid om je verder te diplomeren.
Tot slot kom je direct in dienst bij de opdrachtgever!


Waar ga je werken?
Word jij de nieuwe sterspeler en wil je meer informatie weten over de werkgever en het dream team? Neem dan contact op met Mart Magielse +316- 15 39 46 78 of mail je cv en een korte motivatie naar mart@depooter.nl

Stuur een korte motivatie en je cv op via de mail of reageer via de sollicitatiebutton. Reageer direct!


Solliciteren
U kunt solliciteren door op onderstaande link te klikken.Websitewww.mmimir.nu/track

Locatie: Noord-Holland - Amsterdam
Toegevoegd op 13 dagen geleden en vervalt op 8 January, Advertentie id: 1415786          69 bezoeken