Productiemedewerker

contact met mij op 132,79 EUR

Functieomschrijving

Voor Friesland Campina in Wolvega zijn we op zoek naar een productiemedewerker die enthousiast is om aan de slag te gaan in de 3 ploegen en de kans krijgt om door te groeien tot operator!

 

Wat bieden wij jou als aankomend operator bij FrieslandCampina?

€12,31 per uurDoorgroeimogelijkheden in salarisPloegentoeslagen tussen de 30% en 120%Werk voor langere tijd als het van beide kanten goed bevaltReiskosten worden vergoed tot €11,40 (0,19 cent per km)Persoonlijke begeleiding om jou te helpen bij je ontwikkeling
Als productiemedewerker ga jij de kaas voorbewerken en inpakken aan de lopende band. Ook zijn er werkzaamheden waarbij je de kaas moet schaven en optillen. Dit is vrij zwaar werk en je kan je sportschoolabonnement dus wel opzeggen! Wanneer jij je helemaal thuis voelt in de productieomgeving en jij hebt je van je goede kant laten zien bij Friesland Campina in Wolvega, dan wordt jij meegenomen in het traject om operator te worden. De werktijden van de 3 ploegen zijn: 6:00 - 14:00 uur, 14:00 - 22:00 uur en van 22:00 - 06:00 uur.

 

Friesland Campina streeft naar een goede kwaliteit van het product. Daarvoor is het belangrijk dat jij de regels omtrent hygiëne in acht neemt. Hetzelfde geldt voor een veilige werkomgeving.

Wat vragen wij van jou?

Je bent enthousiast om aan de slag te gaanJe beschikt over eigen vervoer of woont dichtbij FrieslandCampina
Ben jij een echte aanpakker en zou je het team in Wolvega willen komen versterken, stuur dan zo snel mogelijk je cv en motivatie via de onderstaande button.

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Sollicitatieprocedure

Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad. Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel.
Locatie: Noord-Holland - Amsterdam
Toegevoegd op 6 dagen geleden en vervalt op 5 september, Advertentie id: 929542          573 bezoeken