Productiemedewerker Vakantiewerk

contact met mij op 18,86 EUR

Bedrijfsomschrijving

Je gaat werken bij een internationaal toonaangevende fabrikant van autoreparatielakken en -coatings. De lakken worden geproduceerd op twee manieren, namelijk op basis van lak en op basis van water. Het hoofdkantoor is gevestigd in Lelystad. Hier vindt de verkoop, ontwikkeling, productie, distributie en het trainen van de klanten plaats. De sfeer in het team is hecht. Er wordt hard gewerkt maar er is ook zeker tijd voor een geintje!

Functieomschrijving

Zoek jij vakantiewerk in de productie? Dan hebben we een leuke baan voor je! Je gaat aan de slag als Productiemedewerker in Lelystad. Jij steekt je handen uit de mouwen bij deze specialist op het gebied van autoreparatielakken en -coatings. Je salaris is rond de €2300 bruto en je krijgt hele goede arbeidsvoorwaarden! Lijkt dit jou wat? Lees dan snel verder en solliciteer!

Je hebt een afwisselende dag op het menu staan dus je hebt zin om te starten! Nadat je je koffie op hebt duik je de productieomgeving in. Als productiemedewerker ga jij aan de slag op verschillende afdelingen. Hierdoor verbreedt jij je kennis en leer je nieuwe vaardigheden aan als productiemedewerker. Het is een zeer veelzijdige functie, waar jij je energie goed in kwijt kunt.

Functie-eisen

Minimaal LBO niveauDrie-ploegendienst (twee diensten: 06:00 - 14:45 en 15:00 - 23:45)

Arbeidsvoorwaarden

Vakantiebaan Uren variërend van 16 tot 40 uurSalaris tussen de €2000 en de €2500 bruto o.b.v. leeftijd en ervaringPloegentoeslag24 vakantiedagenReiskostenvergoeding €0,19 per kmOpleiding -en doorgroeimogelijkhedenProfessionele veiligheidsschoenen S3Werken bij een organisatie met een goede werksfeerVeilige en gezonde werkomgeving

Sollicitatieprocedure

Enthousiast over de vacature? Solliciteer dan op deze functie! Meer informatie? Mail Wouter via wouter@bde.nl of bel 0321-328561.

BDE is dé specialist in het bemiddelen van gekwalificeerd personeel in de productie, logistiek en techniek. We bieden vast werk, tijdelijk werk, fulltime- en parttime banen van lbo- tot hbo niveau. Wat je ook zoekt, we kunnen je altijd helpen. BDE is Betrouwbaar, Daadkrachtig en Eigenzinnig. BDE is er voor jou! Websiteeasyapply.jobs/r

Locatie: Noord-Holland - Amsterdam
Toegevoegd op 14 dagen geleden en vervalt op 19 september, Advertentie id: 1320301          62 bezoeken