Productiemedewerker Vakantiewerk

contact met mij op 18,86 EUR

Bedrijfsomschrijving

Je gaat werken bij Flestic -> specialist in de productie van kunststofverpakkingen. Dagelijks draaien er zo'n 70 productiemachines. Via supermarkten, drogisterijen en bouwmarkten komen de verpakkingen bijna in elk huishouden terecht. Grote kans dus dat er ook een fles of flacon bij jou in de kast of op tafel staat! Je krijgt een baan waar een leuke, positieve werksfeer heerst en waar je de techniek met een team van professionals kan optimaliseren.

Functieomschrijving

Vakantiewerk in Dronten? Ga aan de slag als Productiemedewerker bij Flestic! Je werkt mee aan de productie van kunststof verpakkingen. Grote kans dat er zo'n fles of flacon bij jou thuis in de kast of op tafel staat. Je krijgt een uitstekend salaris van rond de €2300 bruto, reiskostenvergoeding, ploegentoeslag en nog veel meer. Interessant? Lees verder en solliciteer!

Als Productiemedewerker ben jij een belangrijke schakel in het productieproces. Zonder jou loopt het proces niet, het is dus van groot belang dat je er bent! Uiteraard word je goed begeleid door je leidinggevende die je precies uitlegt hoe je de werkzaamheden goed uitvoert. Doe je het goed? Dan mag je steeds meer werkzaamheden zelfstandig uitvoeren!

Functie-eisen

Opleiding is niet belangrijk, als je maar gemotiveerd bent!Werktijden van 07:00-15:00, 15:00-23:00, 23:00-07:00

Arbeidsvoorwaarden

Vakantiebaan Uren variërend van 16 tot 40 uurSalaris tussen de €2000 en de €2500 bruto o.b.v. leeftijd en ervaringPloegentoeslag van 120% en 140% 24 vakantiedagenReiskostenvergoeding €0,19 per kmProfessionele veiligheidsschoenen S3Een gemotiveerd en gezellig team!Veilige en gezonde werkomgeving


Sollicitatieprocedure

Enthousiast over de vacature Productiemedewerker? Solliciteer dan op deze functie! Meer informatie? Mail Wouter via wouter@bde.nl of bel 0321-328561.

BDE is dé specialist in het bemiddelen van gekwalificeerd personeel in de productie, logistiek en techniek. We bieden vast werk, tijdelijk werk, fulltime- en parttime banen van lbo- tot hbo niveau. Wat je ook zoekt, we kunnen je altijd helpen. BDE is Betrouwbaar, Daadkrachtig en Eigenzinnig. BDE is er voor jou! Websiteeasyapply.jobs/r

Locatie: Noord-Holland - Amsterdam
Toegevoegd op 14 dagen geleden en vervalt op 19 september, Advertentie id: 1320302          57 bezoeken