Project Manager - Manager Operations

contact met mij op 20.52 EUR

Voor onze opdrachtgever Deep Branch, locatie Brightlands/Chemelot in Geleen, zoeken wij een gedreven Project Manager - Manager Operations die een sterke engineering achtergrond heeft en ervaring heeft in scale-ups, overhaul en re-engineering. Ervaring met processen onder hoge druk, industriële gassen en affiniteit met ISO geaccrediteerde omgevingen in bv de feed/food/pharma industrie is een pre.

Bedrijfsomschrijving

Deep Branch is een biotechnologiebedrijf voor koolstofrecycling. We gebruiken microben om koolstofdioxide uit industriële emissies om te zetten in hoogwaardige producten. We zijn een snelgroeiende en flexibele startup met commerciële activiteiten in zowel het Verenigd Koninkrijk als Nederland.

Duurzaamheid van de veehouderij en bredere zorgen over vermindering van emissies zijn twee van de grootste problemen van onze tijd. Tegen 2050 moet de wereldwijde koolstofemissie nul zijn om een ​​milieuramp te voorkomen, maar tegen die tijd zal de bevolking van onze planeet naar verwachting met een derde toenemen. Nu de gemiddelde consumptie van dierlijke producten toeneemt, denkt men dat de output van de veehouderij zal moeten verdubbelen om aan de vraag te voldoen.

Van de totale uitstoot die gepaard gaat met de gemiddelde persoon, is ongeveer een kwart afkomstig van voeding en het grootste deel van die uitstoot wordt geassocieerd met dierlijke producten. Bij Deep Branch pakken we dit probleem aan door de ontwikkeling van Proton™, ons eencellige eiwit.

Interessante video over Deep Branch - CO2 recycling en conversie naar eiwit

Functieomschrijving

Belangrijk: wij zijn op zoek naar kandidaten die zich tussen de spectra bevinden van Project Manager Pilot Plant / Upscaling tot Manager Operations. Waarbij de eerste een gedreven ontwikkelaar/engineer/project manager is, is het andere uiterste een beheerder die kan debottlenecken en personeel en organisatie op hoger niveau tillen.

Wij verzoeken kandidaten die zich herkennen in het ene, andere of wellicht gecombineerde profiel te reageren!!

Voor deze sleutelrol ben je centraal geplaatst binnen het technische team van Deep Branch, met sterke interacties met de hele waardeketen die de sites Strain Development, Process Development en Manufacturing omvat. Daarnaast is een nauwe samenwerking met Commercial Development vereist. Je wordt betrokken bij het definiëren van toekomstige productieopstellingen en de sleutel tot training en het definiëren van de benodigde vaardigheden daarvoor. Het is van vitaal belang dat je een grondig begrip krijgt van het kernproces, de noodzakelijke upstream- en downstreamprocessen en een holistisch begrip van de belangrijkste factoren die verband houden met opschaling.

Run en ontwikkel onze proeffabriek om de beste operaties voor gasfermentatie uit te bouwen, inclusief het onderwijzen en trainen van operatorsStimuleer rapid prototyping in Pilot en informeer onze toekomstige fabrieken over operationele en personeelsvereistenSamen met Strain Development en Process Development het productieproces overdragen naar de pilot plant en het proces verder verbeterenOverdracht van kennis tijdens het opschalen van onze technologie naar fabriekenZorgen voor een efficiënte productie van samples voor klanten, volgens productieschema en in samenwerking met Commercial Development.Zorgen voor een efficiënte productie van prototypes voor interne ontwikkelingStimuleer continue verbetering in de productie van monsters en het runnen van de proeffabriekErvoor zorgen dat we te allen tijde voldoen aan alle regelgeving (EHS, kwaliteitsnormen etc.)Bouw het best-in-class operationele gezondheids- en veiligheidssysteem uitSignaleren en initiëren van verbeterpotentieel in de pilothalDagelijkse verantwoordelijkheid en aansturing van het operationele loodspersoneelSite verantwoordelijk voor de Pilot faciliteiten

Functie-eisen

Master in Chemical of Mechanical Engineering of gelijkwaardige kwalificatie op het gebied van chemie/Biotechnologie/Procestechniek

We zoeken kandidaten met meer dan 10 jaar ervaring in een operationele omgeving binnen procesindustrie (inclusief pilot-, demonstratie- en commerciële schaalproductie), idealiter met meerdere jaren ervaring met het ontwikkelen en opschalen van nieuwe of gewijzigde processen in pilot plant of vergelijkbare rol. Daarnaast heb je meer dan 5 jaar ervaring in een leidinggevende rol in operations en/of ontwikkeling, inclusief dagelijkse leidinggevende verantwoordelijkheden.

Ruime ervaring met biotechnologische producten en processen in de feed, food of pharma industrie, waaronder werken in een ISO geaccrediteerde omgeving is een absolute pre!

Vloeiend Nederlands en Engels is nodig ivm het internationale team in zowel Geleen, Delft als in het Verenigd Koninkrijk.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een zeer uitdagende positie binnen een evoluerende en versnelde start-up/scale-up organisatie. Samen met een gepassioneerd team de wereld beter achter te laten voor toekomstige generaties met daarnaast een sterke focus op een gezonde bedrijfscultuur. Een gedreven internationaal team van top specialisten en management/directie die Lean & mean besluitvorming en acties ondernemen.

Samenwerken in een creatieve omgeving met talloze faciliteiten waar we gebruik van kunnen maken op de Brightlands site in Geleen.

Sollicitatieprocedure

If you have questions or want to discuss the position please contact Erwin Amesz on +31 46 460 00 00, info@approba.com

Indien u vragen heeft of de vacature wilt bespreken, neemt u dan contact op met Erwin Amesz op +31 46 460 00 00, info@approba.comWebsiteeasyapply.jobs/r

Locatie: Limburg - Geleen
Toegevoegd op 13 dagen geleden en vervalt op 11 March, Advertentie id: 1436468          42 bezoeken