Spuitgieter Plastic

contact met mij op 117,51 EUR

Heb jij een passie voor plastics, ben jij bekend met het spuitgietproces en durf jij een uitdaging aan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een opdrachtgever uit de omgeving van Zevenbergen zijn wij op zoek naar een fulltime Spuitgieter Plastic.
Bedrijfsomschrijving

 
Heb jij een passie voor plastics, ben jij bekend met het spuitgietproces en durf jij een uitdaging aan? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een opdrachtgever uit de omgeving van Zevenbergen zijn wij op zoek naar een fulltime Spuitgieter Plastic.Onze opdrachtgever is een internationaal spuitgietbedrijf dat biologisch afbreekbare producten produceert. Ze bieden een zeer geavanceerd machinepark, ervaren medewerkers, een grote variëteit aan grondstoffen, innovatieve technieken en flexibele leveringen. Daarmee zijn ze de specialist in kunststof producten voor de tuinbouw, kunststof verpakkingen voor met name de voedselindustrie en kunststof op maat.


Functieomschrijving

 Als spuitgieter ben je verantwoordelijk voor een optimaal productieverloop, gebaseerd op een optimale afstelling van spuitgietmachines en het vereiste kwalitatieve niveau van de producten.
Het dagelijks schoonmaken en smeren van in productie zijnde matrijzen.Het opbergen en onderhouden van eigen gereedschappen, vooral het opruimen en beheren van kikkerplaten, bouten en ringen.Het zo efficiënt mogelijk omstellen van matrijzen op spuitgietmachines; Het bewaken en minimaliseren van omsteltijden conform procedure.Het instellen van de spuitgietmachine en afstellen van randapparatuur; (maalmolens, inkleurapparatuur, robots, transportbanden).Optimaliseren en bewaken van het spuitgietproces; cyclustijden, energieverbruik en productgewicht;Bewaken van het kwaliteitsniveau van het spuitgietproduct.Schoonmaken van machines na elke productierun.Het signaleren en rapporteren van machinestoringen aan technische dienst.Het uitvoeren van proef spuitingen en het maken van rapportages hiervan.Het oplossen van storingen en doen uitvoeren van kleine reparaties in overleg met technische dienst.Het beheer van de instelkaarten: aanpassen en archiveren van instelkaarten.Zorg dragen voor orde en netheid, veilige bediening van machines en het gebruik van voorgeschreven veiligheids- en ergonomische hulpmiddelen.Uitvoeren van alle voorkomende productiewerkzaamheden.Registreren van gewerkte uren middels barcoderegistratiesysteem.Bevoegd om werkvoorbereiding te adviseren om de planning zodanig aan te passen dat matrijzen en spuitgietmachine de best denkbare combinatie vormen.Bevoegd om technische dienst te adviseren over aanpassingen van machine, matrijs en robot om productie efficiënter te laten verlopen.Het uitvoeren van jaarlijkse check-up van spuitgietmachines al of niet samen met technische dienst.

Functie-eisen

 
MBO werk- en denkniveau.Nederlands, Engels en Duits is een pre.Ervaring met en opleiding inzake spuitgietmachine-bediening.Matrijs- en productietekeningen lezen.

Arbeidsvoorwaarden

 Bij de organisatie werk je binnen een informele en dynamische omgeving met een uitstekende reputatie. Naast een goed salaris bieden zij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.  Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben je enthousiast? Klik dan hieronder op solliciteren of bel voor meer informatie naar 073 .
Locatie: Noord-Holland - Amsterdam
Toegevoegd op 6 dagen geleden en vervalt op 5 september, Advertentie id: 822540          463 bezoeken