TD medewerker Terwolde

contact met mij op 19.53 EUR

Geen machine is te veel. Elke storing los jij, als TD medewerker, op!

Bedrijfsomschrijving

Deze toffe organisatie is gevestigd in Terwolde en zijn al 40 jaar specialist op het gebied van ijzerdraad. In de fabriek beschikken zij over een eigen modern machinepark van 52 richt- & knipmachines. Door dit machinepark zijn wij als geen ander in staat om snel staven te leveren in de gewenste kwaliteit, op de juiste lente en in de juiste hoeveelheden. Bij dit bedrijf zijn ambitie, zelfontplooiing en een actieve rol nemen op het gebied van optimalisatie, projecten en verbetervoorstellen belangrijk om te groeien. Ben jij enthousiast geworden door alle mogelijkheden, solliciteer dan direct!

Functieomschrijving

Als technische dienst medewerker in Terwolde heb jij een zelfstandige functie. Jij houd je bezig met het onderhouden en oplossen van storingen aan o.a. productiemachines. Dit doe jij helemaal zelfstandig na een grondige inwerkperiode. Daarnaast houd jij je bezig met de noodzakelijke werkzaamheden aan installaties en gebouwen. Als technische dienst medewerker is het maken en repareren van machineonderdelen een dagelijkse bezigheid. Samen met jouw collega's zijn jullie verantwoordelijk voor het uitvoeren van alle voorkomende werkzaamheden van de technische dienst. Dit is voornamelijk op elektronisch en mechanisch gebied, echter kan dit ook constructie of las/bankwerk zijn. Een echte allround technische functie waar alles voorbij komt. Doorgroeimogelijkheden binnen de functiezijn er zeker. Als technische dienst medewerker, kan jij uiteindelijk doorgroeien naar chef technische dienst. Op maandag t/m donderdag zijn jouw werktijden van 7:30 uur tot 16:30 uur en op vrijdag werk jij van 07:30 uur tot 13:00 uur!

Wil jij meer weten over deze functie? Lees dan snel verder. 

Functie-eisen

Kennis van mechaniek en elektronica.Communicatief vaardig.Hands-on mentaliteit.Kan het overzicht bewaren.

Arbeidsvoorwaarden

Salaris indicatiestarter +- € 2500 bruto per maand.senior +- € 4000 bruto per maand.
Vrijdagmiddag vrij.Pensioen opbouw conform cao kleinmetaal.Vakantiedagen conform cao kleinmetaal.Doorgroeimogelijkheden naar chef technische dienst.Start op uitzendbasis, na goed functioneren heb jij vooruitzicht op een vast contact bij de opdrachtgever!Websiteeasyapply.jobs/r

Locatie: Noord-Holland - Amsterdam
Toegevoegd op 5 dagen geleden en vervalt op 7 November, Advertentie id: 1367447          62 bezoeken