Vestigingsmanager CuliVers Eindhoven

contact met mij op 17,87 EUR

Functieomschrijving

Voor het productiebedrijf Culivers zijn wij per direct op zoek naar een

 

Vestigingsmanager
(Eindhoven, fulltime, 38,75 uur)

 

Hier ga jij werken:
Culivers is het productiebedrijf van Sligro Food Group. In de productiefaciliteiten in Eindhoven worden complete maaltijden voor (zorg-)instellingen en maaltijdcomponenten geproduceerd ten behoeve van de horeca. Hierdoor heeft Culivers te maken met zeer diverse markteisen hetgeen leidt tot een breed assortiment en een complexe productieomgeving.

 

Kwaliteit staat hoog in het vaandel en de selectie van hoogwaardige versproducten is dan ook een belangrijke vereiste voor productie bij Culivers. Innovatie en ontwikkeling vindt ‘in huis’ plaats, door een team van productontwikkelaars en koks. Hierdoor kan Culivers inspelen op de wensen van de klant en die klantenwens is, bijvoorbeeld in het geval van zorginstellingen vanwege dieeteisen, zeer specifiek.

 

Onze productiebedrijven zijn geen doel op zich, maar zijn er om het onderscheidend vermogen van de groepsactiviteiten te faciliteren. De wensen en eisen voor Innovatie en productontwikkeling worden door de interne Sligro Food Group organisatie meer en meer bij de productiebedrijven neergelegd en van hen wordt een zeer proactieve houding in deze verwacht. Naast Innovatie zijn kwaliteit en productiviteit de belangrijkste stuurparameters voor het bedrijf om toegevoegde waarde te leveren aan de groep.

 

Culivers zoekt een vestigingsmanager die samenwerking in- en extern, innovatie en sturing op basis van feiten in het bloed heeft. Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het aansturen van het productiebedrijf Culivers teneinde omzet- en productiviteitsdoelstellingen te realiseren. Je bent mede verantwoordelijk voor de ontwikkeling, juiste vertaling en uitvoering van het operationele beleid van het productiebedrijf.

 

Belangrijke taken en verantwoordelijkheden in deze functie zijn:

Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het operationeel beleid van het productiebedrijf;Je bent verantwoordelijk voor het aansturen, begeleiden, ontwikkelen en motiveren van medewerkers bij het uitvoeren van hun werkzaamheden en het aanspreken op hun verantwoordelijkheden om de voortgang en deadlines van taken en activiteiten te waarborgen;Je bent verantwoordelijk voor de productie en de kwaliteit van producten en je ziet erop toe dat de eisen t.a.v. voedselveiligheid en kwaliteit worden nageleefd;Je bent verantwoordelijk voor de procesoptimalisatie en kostenbeheersing van het productieproces;Initieert hiervoor verbeterprojecten en maakt gebruik van elementen uit Operational Excellence;Je bent verantwoordelijk voor goede contacten met de afdeling Supply Chain, Sales en Inkoop en leveranciersJe bent verantwoordelijk voor de installaties en eerste lijns onderhoud en bewaakt de orde en netheid op de productievloer.Je volgt ontwikkelingen in de markt en bij klanten en speelt hier op adequate wijze op in door proactief innovatie en productontwikkeling op te starten.Als Vestigingsmanager productiebedrijf Culivers leg jij verantwoording af aan de Directeur Productiebedrijven & Kwaliteit.
 

Wij nodigen jou graag uit voor een gesprek wanneer jij:

(minimaal) een HBO opleiding hebt afgerond, bij voorkeur in de richting van Levensmiddelentechnologie en/of procestechnologie. Dit zal getoetst worden middels een online assessment;Minimaal 5 jaar recente leidinggevende ervaring in de voedingsmiddelen industrie en/of pharma, bij voorkeur in een gelijksoortige rol;Cijfermatig sterk bent en ervaring hebt in het aansturen door de inzet van KPI’s en delegeren van verantwoordelijkheden aan het Management Team (MT);Ruime ervaring hebt met het naleven en uitdragen van de richtlijnen met betrekking tot hygiëne (HACCP), kwaliteit (FSSC), veiligheid en milieu;Een passie hebt voor eten & drinken want daar draait ons bedrijf op!
 

Wij bieden jou:

Een afwisselende en inspirerende werkomgeving;Toegang tot de Sligro Academy waar diverse ontwikkelingsmogelijkheden op aangeboden worden in de vorm van trainingen of (online) workshops;Een marktconform salaris met daarnaast nog een onkostenvergoeding én reiskostenvergoeding;Een laptop & telefoon van de zaak;25 vakantiedagen en genoeg food-inspiration;En tot slot korting bij Sligro!
 

Interesse?

Solliciteren kan gemakkelijk via de sollicitatiebutton. Heb je vragen? Neem dan contact op met Recruiter Joyce van Breenen via  +31610253140 of jvanbreenen@sligro.nl.

Over Culivers
Culivers is onderdeel van Sligro Food Group en bereidt kant-en-klare maaltijden voor Foodservice en de institutionele markt. Wij bereiden onze maaltijden met verse ingrediënten en écht goede smaak. Culivers is de convenience-specialist van Sligro Food Group. In de productiefaciliteiten in Eindhoven worden maaltijden en maaltijdcomponenten geproduceerd. Dat varieert van complete maaltijden voor bedrijven en zorginstellingen tot maaltijdcomponenten. Kijk hier voor meer informatie over Culivers.

Will je meer weten over Sligro Food Group? Kijk dan hier.Websiteeasyapply.jobs/r

Locatie: Noord-Brabant - Eindhoven
Toegevoegd op 6 dagen geleden en vervalt op 9 januari, Advertentie id: 1250957          67 bezoeken