Werkvoorbereidercalculator Brandpreventie

contact met mij op 24.85 EUR

Zoek je een leuke baan als werkvoorbereider? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

Bij Technius zijn we op zoek naar een werkvoorbereider om ons jonge en gedreven team te versterken. Wij bieden een leuke kans waar je volop in kan groeien!

Wat ga je doen?

Als Werkvoorbereider/Calculator Brandpreventie zul je een breed scala aan verantwoordelijkheden dragen, waaronder inspecties van brandscheidingen op locatie, calculaties en het opstellen van offertes, werkvoorbereiding, projectbegeleiding, financiële afronding van projecten en de kans om te groeien in dit vakgebied.

Wat vragen we van jou?

Bouwkundig- en technisch inzichtBeheersing van officepakkettenUitstekende sociale en communicatieve vaardighedenEen 'handen uit de mouwen' mentaliteitEnthousiasme om het vak te leren en te groeienOrganisatietalent


Wat krijg je daarvoor terug?

Uitstekende ondersteuning tijdens je inwerkperiodeDe kans om een specialist te worden op het gebied van brandpreventieVeel werkplezier in een gezond familiebedrijf in StaphorstDeel uitmaken van een dynamisch teamMogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling via cursussenEen bruto maandsalaris indicatie tussen €3000 en €3750


Even voorstellen...

Ik ben Joshua, werkzaam als consultant bij Technius. Wij kijken ernaar uit om jou beter te leren kennen en te ontdekken hoe jouw vaardigheden en enthousiasme een waardevolle aanvulling kunnen zijn op ons team. 

 

Je kunt je sollicitatie sturen naar joshua@technius.nl of me bereiken via telefoon of WhatsApp op 0649383909.

 Websiteeasyapply.jobs/r

Locatie: Overijssel - Staphorst

Toegevoegd op 11 dagen geleden en vervalt op 4 January
Advertentie id: 1739807
    [ ]     46 bezoeken