Yamaha NMAX 155 (bj 2020)

3.490 EUR

1428km. Bouwjaar: 2020. Deze Yamaha N-Max 155 verkeert in een smetteloos nieuwe staat, is uitgevoerd met een ABS systeem en heeft een integraal helm opbergruimte onder de buddyzit. Geschikt om te rijden...

Modeljaar: 2020
Kleur: White
Garantie: Fabrieksgarantie
BTW/marge: BTW niet verrekenbaar voor ondernemers (margeregeling)
Kenteken: 01-ML-KX

Deze Yamaha N-Max 155 verkeert in een smetteloos nieuwe staat, is uitgevoerd met een ABS systeem en heeft een integraal helm opbergruimte onder de buddyzit. Geschikt om te rijden met het A2 rijbewijs.


*Wij adverteren deze motorfiets incl. afleverkosten. De prijs in de advertentie is dan ook echt de prijs die je betaalt.


Dit en alles wat je nodig hebt voor het motor/scooter rijden vind je bij MotoPort Hillegom aan de Arnoudstraat 2 te Hillegom. Officieel Bovag bedrijf en dealer van de merken: Yamaha, Honda, Vespa, Piaggio, Kymco en Peugeot.

Verder onderhouden wij ook motorfietsen van de merken: BMW, Triumph, Kawasaki en Suzuki. De reparaties en onderhoudsbeurten worden volgens fabrieksspecificaties uitgevoerd door daarvoor gekwalificeerd personeel dat jaarlijks bijscholing krijgt en de beschikking heeft over alle juiste testapparatuur. Op alle reparaties en al het onderhoud geven wij standaard Bovag garantie.

Kijk voor meer informatie op www.motoporthillegom.nl
of volg ons op Facebook: www.facebook.com

Locatie: Zuid-Holland - Hillegom
Toegevoegd op 5 dagen geleden en vervalt op 3 juni, Advertentie id: 1147734          60 bezoeken