Voorbewerker, vakman (ervaren of je wordt opgeleid)

.... EUR

Een specialistisch bedrijf die zijn medewerkers een mooie baan biedt. We doen het samen en met passie voor het vak! Teamwerk, goede werkomstandigheden, nette werkruimte.

Functiebeschrijving
Prachtig werk voor een vakman in een specialistische functie. Het betreft werk in de vliegtuigsector, waar je beschadigde body-onderdelen herstelt. Misschien heb je ervaring in autoschade, of een andere branche waar je met zorgvuldig en netjes werken te maken hebt. Het gaat bij onze klant om herstel van beschadigde onderdelen van vooral vliegtuigen (neuskegel, vleugel-flaps, motorbehuizing etc) die weer perfect glad en als nieuw gemaakt worden. Als jij dit mooie vak wilt leren, of jezelf als specialist wilt ontwikkelen, dan is dit jouw baan!

Functie-eisen
Ervaring in schadeherstel, of spuitwerk is mooi. Of heb je kennis van composiet? Of ben je gewoon een zeer nauwkeurig vakman die zichzelf dit werk ziet doen? Dan ben je al heel geschikt! Aanvullend wat eigenschappen die nodig zijn:


gedisciplineerd werken
fulltime beschikbaar
kennis van engels (lezen van instructies)
team-speler!
je wordt intern opgeleid tot een volwaardig specialist!Meer informatie

Stuur je CV en motivatie naar apeldoorn@24people.nl of bel mij even als je wat meer wilt weten. Erik, 055-7200926. Ik ben zeer nieuwsgierig naar jou en samen bepalen wij welke mogelijkheden er voor jou zijn. (Ook als jij niet zeker weet of je voldoet aan alle eisen, bel mij!)

Locatie: Flevoland - Lelystad
Toegevoegd op 3 dagen geleden en vervalt op 7 juli, Advertentie id: 1028238          47 bezoeken