Inpakmedewerker 24 tot 40 uur dagdienst Lelystad

contact met mij op 20.66 EUR

Inpakken is je lust en je leven! Ben je nauwkeurig, minimaal 24 uur beschikbaar per week én heb je een goede fiets of auto? Dan is dit jouw baan!

Bedrijfsomschrijving

Werken bij een van de mooiste bedrijven in Lelystad. Makkelijk bereikbaar met de fiets of auto. En deze werkgever is op zoek naar mensen die graag willen meegroeien in de organisatie en het werk zien liggen. Dat wordt ook beloond in een mogelijk vast contract als jij goed je werk doet en staat voor kwaliteit en kunde!

Functieomschrijving

Werken binnen een fijne en schone werkomgeving, op de inpakafdeling. Het inpakken moet zorgvuldig en met grote nauwkeurigheid gebeuren, het is belangrijk dat je geen sieraden draagt. Roken is ook niet toegestaan, want dit trekt in de producten. Ook lange nagels zijn echt uitgesloten als je hier zou willen werken, want dan gaan de producten namelijk kapot. Het is een open bedrijf, waar je werkt aan kwaliteit en groei van het bedrijf. Je wordt gezien. De persoonlijkheid die jij meebrengt is belangrijker dan je cv. Maar je moet wel de wil hebben om te leren en het ook leuk vinden om fijnmazig werk te doen. Kwaliteit leveren staat hier voorop!

Functie-eisen

Netheid en verzorgdheid staan voorop; zonder lange nagels werken is noodzakelijk en je mag geen sieraden dragen.Inpakken is je lust en je leven!Eerlijkheid en betrouwbaarheid staan ook hoog in het vaandelVervoer; fiets of auto is van belang zeker als je buiten Lelystad komt.Nederlands spreek je goed! Dit is heel belangrijk voor de werkinstructies. 

Arbeidsvoorwaarden

Een prachtige, schone werkomgeving waar je in de dagdienst kunt werken.Een licht pand met een fijne uitstraling.Werken in Lelystad.24 tot 40 uur werken.Startsalaris € 11,69 bruto per uur voor 21 jaar en ouder.Reiskosten als je buiten 10 km buiten de werklocatie komt werken.Pensioenopbouw via de STIPP.8,33% vakantiegeld.25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband.Mogelijkheid tot een vast dienstverband!

Sollicitatieprocedure

Stap 1. Solliciteer op deze baan via de sollicitatieknop.
Stap 2. Wij bellen je voor een telefonische kennismaking.
Stap 3. Wij plannen een persoonlijke kennismaking in bij FlevoDirect.
Stap 4. Wij stellen je voor aan je nieuwe werkgever en je gaat hier op gesprek.
Stap 5. Je krijgt de baan aangeboden en kan aan de slag!

Nog niet “klaar” om te solliciteren en wil je nog iets weten?
Geen probleem! Bel ons op T: 0320 74 88 00 of stel je vraag via WhatsApp T: 085 - 065 99 35.Websiteeasyapply.jobs/r

Locatie: Flevoland - Lelystad
Toegevoegd op 4 dagen geleden en vervalt op 18 April, Advertentie id: 1446420          69 bezoeken