1e amp 2e Bedrijfswagenmonteurs

.... EUR

Dit familiebedrijf met specialisatie in trucks bestaat al meer dan een halve eeuw en is een van de topspelers in de Nederlandse truckwereld. met 12 vestigingen kom je ze ook vaak tegen.

Functiebeschrijving
De Eerste bedrijfswagenmonteur voert met name technische werkzaamheden uit aan bedrijfsauto's. Hij lost complexe problemen en klachten op en verricht daarbij de handelingen volgens een vaste procedure of checklist. Hij stelt diagnose aan storingen en gebreken. Hij voert nauwkeurig grote reparaties, onderhoudsbeurten en APK keuringen uit. Hij kan goed overweg met diagnose apparatuur, Windows en office programma's.
De Tweede Bedrijfswagenmonteur voert met name onderhouds- en reparatie werkzaamheden uit aan bedrijfsauto's. Hij lost problemen en klachten op en verricht daarbij de handelingen volgens een vaste procedure of checklist. Hij stelt (eenvoudige) diagnose aan storingen en gebreken. Hij voert nauwkeurig reparaties en onderhoudsbeurten uit. Hij kan overweg met diagnose apparatuur, Windows en office programma's.


Functie-eisenVoor Eerste bedrijfswagenmonteur: • Een EBAT diploma of technische MBO opleidingservaring als eerste bedrijfswagenmonteur; • Bevoegd keurmeester APK 1 en APK 2 en evt. tachograaf; • Leergierig en de ambitie om uiteindelijk Technisch Specialist te worden.
Voor Tweede Bedrijfswagenmonteur: • Een BAT diploma of technische MBO opleidingservaring als bedrijfswagenmonteur; • Leergierig en de ambitie om uiteindelijk Eerste bedrijfswagenmonteur te worden.
Voor beide functies: • Affiniteit met bedrijfswagens; • Een klantvriendelijke, positieve instelling; • Handig en technisch aangelegd.

Meer informatie

Interesse om aan de slag te gaan bij de top organisatie? Contact me en stuur je CV naar ronaldknuit@24people.nlWebsitebanners.recruitmenttechnologies.com/adnetwork/servlet/advertbeans.trackingservlet?seid=85308360&t=101&cid=tfpe-nl&vid

Locatie: Utrecht - Utrecht
Toegevoegd op 6 dagen geleden en vervalt op 26 december, Advertentie id: 1240989          43 bezoeken