1e Monteur Kunststofkozijnen

.... EUR

Organisatie
Voor een echt Brabants bedrijf die operationeel is in het plaatsen van kunststofkozijnen zijn wij opzoek naar monteurs. Heb jij al enige ervaring of ben jij toe aan een nieuwe stap in je carrière? Lees dan snel verder!

Voor al uw logistieke jobs!


Functiebeschrijving
Voor deze functie werk je op diverse locaties om kunststofkozijnen te plaatsen bij zowel particulieren als kleine bedrijfspanden. Je bent dus veelal onderweg met een collega om vakwerk af te leveren.
Je begint en eindigt je dag bij het magazijn in Udenhout.
Je verwijderd de bestaande kozijnen met beleid;Je plaatst de nieuwe kozijnen aan de hand van de juiste werkinstructies;Indien gewenst plaats je glas- en ventilatieroosters;Je zorgt voor een nette binnen afwerking;Indien gewenst plaats je rolluiken en/of screens aan de buitenzijde;Je werkt nauw samen met de werkvoorbereiders en magazijnmedewerkers;Je zorgt ervoor dat je "werkplek" netjes wordt achtergelaten bij de klant.
Functie-eisen

Minimaal een MBO-denkniveau. Een afgeronde opleiding richting timmerman, interieurbouwer, stand bouwer, heeft voorkeur;Je beschikt over aantoonbare werkervaring als monteur;Affiniteit met kunststof kozijnen is mooi meegenomen;Je hebt twee rechter handen;Je bent in het bezit van een rijbewijs B;Je bent bereid tot overwerk indien de situatie zich voordoet;Je kan zelfstandig werken, maar bent daarnaast ook een teamplayer;Klantcontact is voor jou geen probleem en bent communicatief sterk onderlegd.
Arbeidsvoorwaarden

Je komt te werken in een dagdienstfunctie waarbij je werkt tussen 07.30-16.30 uurSalaris tussen €2300,- en €2800,- afhankelijk van leeftijd en ervaring;Uitzicht op een vast dienstverband bij de opdrachtgever;Goede arbeidsvoorwaarden;Een toegewijd team waar collega's voor elkaar door het vuur gaan;Functie is per direct beschikbaar.Websitebanners.recruitmenttechnologies.com/adnetwork/servlet/advertbeans.trackingservlet?seid=112468484&t=101&cid=lque-nl&vid=ltb

Locatie: Noord-Holland - Amsterdam
Toegevoegd op 7 dagen geleden en vervalt op 25 December, Advertentie id: 1384185          64 bezoeken