Aankomend Projectleider Elektrotechniek

0,30 EUR

Wat ga je doen?

Als aankomend projectleider ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van onze elektrotechnische projecten, het voorbereiden en uitvoeringsgereed maken van projecten.
Voorkomende werkzaamheden bestaan uit het ondersteunen in het ontwerpen en opstellen van offertes en calculaties, opnemen van werk, maken van elektrotechnische berekeningen, materiaalstaten en werkomschrijvingen, uitvoeren van projectmatige bestellingen, opmaken en beheren van documenten en projectplanningen.
Verantwoordelijk voor het onderhouden van het klantcontact;Het aansturen van je collega's en onderaannemers;Het bijhouden van de commerciële activiteiten tijdens het project;Het opvragen en uitwerken van offertes;Signaleren van eventuele afwijkingen en hierop handelenWat heb je nodig?

Ben jij als aankomend projectleider klaar voor een hectische omgeving waar jij kan zorgen voor rust en een stabiele gang van zaken? Wil jij je eigen uren indelen? Ben jij bereid om te werken aan een breed scala aan verschillende taken en werkzaamheden? Kan jij zelfstandig werken aan je eigen projecten? Dan is een job als projectleider echt iets voor jou! Beschik jij over de volgende eisen;
Afgeronde opleiding HTS elektrotechniek / energietechniek of gelijkwaardig;Enige jaren werkervaring in de werkvoorbereiding of engineering;In bezit van VCA vol of bereid deze te halen;Industriële ervaring is een pre;Kennis van de ATEX richtlijn is een pre;Beheersing Engelse taalJe krijgt

Ben jij op zoek naar een organisatie met veel doorgroeimogelijkheden voor mensen met ambitie? Een organisatie waar ruimte is voor jouw persoonlijke ontwikkeling? Wij hebben oog voor een veilige werkomgeving ! En dit is wat je nog meer van ons kunt verwachten:
Een uitstekend salaris tussen de €2.900 en de €4.400 euro afhankelijk van de ervaring;Uitstekende primaire en secundaire voorwaarden;De mogelijkheid tot beloning naar prestatie;Wij bieden een riante vakantieregeling;Je bouwt pensioen op bij een fonds;De mogelijkheid tot een eigen opleidingsbudget;Een lease-auto en een tankpas zijn bespreekbaar;Prettige werksfeer binnen een gezonde organisatieWebsiteklik hier voor meer.

Locatie: Gelderland - Putten

Toegevoegd op 19 dagen geleden en vervalt op 14 March
Advertentie id: 1562756
    [ ]     51 bezoeken