Account consultant

0,30 EUR

Over de functie

Is menig persoon jaloers op jouw commerciële en creatieve vaardigheden? Heb jij al enige werkervaring opgedaan in bijvoorbeeld de sales, hospitality, horeca of een andere functie met klantencontact en ben jij toe aan verdieping? Kom dan werken als accountconsultant bij Unique binnen het consultant team in de regio Zuid Oost!

Begin van je werkweek: Maandagochtend 09.00 uur. Je hebt net van je collega's gehoord hoe het weekend was en bent weer helemaal klaar voor een nieuwe werkweek. Samen met je collega's trap je de week af en bespreek je onder het genot van een goede kop koffie waar deze week de focus op komt te liggen. Welke vacatures staan er open, welke bezoeken zijn er gepland en wat worden onze doelen voor deze week? In deze functie is elke dag weer anders, je krijgt veel ruimte en vrijheid om initiatief te nemen. Unique is een dynamische organisatie waarbij bevlogenheid van de medewerkers hoog in het vaandel staat. Bij Unique krijg je veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door middel van het volgen van trainingen en opleidingen. Als account consultant ben jij een belangrijke schakel tussen klant en kandidaat.

Als accountconsultant bij Unique houd je je bezig met zowel relatiebeheer, het matchen van kandidaten op openstaande posities als beheer van je medewerkers. En jij zorgt samen met je team voor een hoge medewerkers- en klanttevredenheid. Je zult je voornamelijk gaan focussen op een of meerdere key account klanten. Je kunt dan denken aan een intensieve samenwerking met bijvoorbeeld CZ zorgverzekeraar, a.s.r of ONVZ. Taken die je op gaat pakken voor deze klanten bestaan onder andere uit de volgende;
Nabellen & inventariseren & online zetten van vacatures;Intakes voeren met geselecteerde kandidaten door ons recruitment team;Matchen en voordragen van geschikte kandidaten op de openstaande vacatures;Evaluaties voorbereiden en voeren omtrent gesloten of nog openstaande wervingen;Ontwikkelgesprekken met de flexkrachten voeren die voor Unique werkzaam zijn bij je klant;Evaluatiegesprekken voeren met de inhurende managers over de performance van onze medewerkers en de samenwerking tussen Unique & de klant

Wij zijn vanwege uitbreiding en vervanging op zoek naar nieuwe collega’s in de omgeving van Utrecht. Het gaat om een hybride functie waarvoor wij je 2 tot 3 keer per week naar kantoor vragen te komen en soms ook naar de locaties van onze klanten.
Naast een fijne functie met leuke collega's bieden wij bij Unique het volgendeEen fulltime dienstverband vanaf 32 uur per week;Een tijdelijk dienstverband met uitzicht op een vaste aanstelling;Een brutosalaris tussen €2300 en €2.800 op basis van opleiding en ervaring, aangevuld met een bonusregeling;Reiskostenvergoeding van € 0,24 cent per kilometer of een volledige reiskostenvergoeding van openbaar vervoer op basis van 2e klasse;Een persoonlijk budget van 6% dat je naar keuze kunt besteden aan bijvoorbeeld extra vrije dagen of salaris;Een Microsoft surface laptop + smartphone in bruikleen van Unique;Intensief onboardingstraject waarin je alles leert over arbeidswet- en regelgeving, recruitment en sales met de mogelijkheid om via ons het SEU examen te behalen;Veel gezelligheid, leuke borrels, pubquizzen en uitjes (jaarlijkse VIP reis bij het behalen van onze jaardoelstelling, afgelopen september gingen wij naar Marrakesh!);Enthousiast en beschik jij over de volgende punten?Je beschikt minimaal over een afgerond mbo-4 diploma/ en hebt een HBO werk- en denkniveau;Je bent op korte termijn beschikbaar voor minimaal 32 uur per week;Je kunt zowel zelfstandig uit de voeten komen alsmede in teamverband;Je woont bij voorkeur in de regio Utrecht, dit wordt namelijk je standplaats;Je beschikt bij voorkeur over commerciële en/of recruitment werkervaring (geen harde eis, jouw enthousiasme en persoonlijke drive zijn belangrijker!)Over het bedrijf

Wij zijn de leukste club van Nederland! Ja, dat durven wij te zeggen. Er wordt hard gewerkt, maar successen worden nog harder gevierd. Benieuwd? Laat dan je gegevens achter en wie weet word jij onze nieuwe Uniqueling!

Ben jij dé accountconsultant die één van onze klantteams komt versterken? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet! Je mag je sollicitatie richten ten name van Sabine Simons en je mag binnen 48 uur een eerste terugkoppeling van ons verwachten. Zijn wij nieuwsgierig? Dan krijg je een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek bij onze vestiging waarbij je meteen al kennis maakt met de rest van het team. Hebben we er allebei een goed gevoel bij? Dan nodigen we je uit om een assessment te maken. Hierna volgt nog een afrondend gesprek met onze regiomanager en als dit ook positief zijn schudden wij elkaar de hand: jij bent onze nieuwe collega!
Websiteklik hier voor meer.

Locatie: Gelderland - Putten

Toegevoegd op 19 dagen geleden en vervalt op 14 March
Advertentie id: 1562660
    [ ]     52 bezoeken