Alfa Romeo Brera 3.2 V6 Q2 Facelift

14.950 EUR

Alfa Romeo Brera 3.2 V6 Q2.

UNIEKE verschijning in Nederland.

Na het bezitten van een 2006 3.2 q4 was ik opzoek naar een facelift versie van de brera. Dit mede doordat de facelift een aantal verbeterpunten had m.b.t het 'oude' model. Denk hierbij aan complete redesign van de ophanging en aanpassing van de motor etc.

Hierbij viel mijn oog destijds op deze Brera q2.
Het verschil tussen deze auto en de zwaardere q4 uit 2006 is als dag en nacht. Dit is weer een alfa welke het befaamde bochte werk van het merk naar voren brengt.

De auto rijd, schakelt en klinkt fantastisch.
De V6 heeft een heerlijk koppel onderin en geeft een fantastische brul. Dit is hoe Alfa de brera destijds bedoeld had. Een goed sturende auto met een dikke v6 onder de motorkap.

En dan nog niet te spreken over het uiterlijk. Want wat zien deze auto's er toch fantastisch uit. De agressieve neus en de flinke kont met de 4 uitlaattips. Dit is een auto waarbij je altijd nog even achterom kijkt als je hem opslot hebt gedrukt.

Het interieur is voorzien van de prachtige facelift sportstoelen.
Deze stoelen zijn voorzien van verwarming en elektrische verstelling met memory. Auto is uitgevoerd met een zwarte hemelbekleding en panoramadak. Tevens is de auto voorzien van isofix op de achterbank(waar nog nooit iemand op gezeten heeft) en Bose audio.

De auto is in zeer goede staat. Is niet verprutst en compleet origineel inc onderhoudshistorie.

Na de auto te hebben aangeschaft zijn er een aantal dingen preventief aangepakt.
Hierbij een kleine opsomming:

Grote beurt uitgevoerd, denk hierbij aan olie, luchtfilter, bougies, remvloeistof, waterpomp, multiriem, multiriem spanner

Inlaat is gereinigd en de inlaatkleppen zijn gestraald.

6x nieuwe bobines geplaats.

En ik ben vast nog wel iets vergeten.

Bij serieuze interesse is de auto ook op een brug te bekijken. De auto is zowel onder, boven als binnen van keurige staat. Auto heeft een groot deel van zijn bestaan binnen doorgebracht. Auto word door mij alleen in het weekend gebruikt ivm bedrijfsauto.

Prijs is onderhandelbaar.

Met vriendelijke groet

Jaap

Locatie: Gelderland - Velddriel
Toegevoegd op 5 dagen geleden en vervalt op 23 October, Advertentie id: 1271119          101 bezoeken