Algemeen Directeur

0,30 EUR

Energiek, commercieel en natuurlijk leider. Voor STERK Trailers zijn wij op zoek naar een Algemeen Directeur. Ben jij technisch goed onderlegd en heb je ervaring in het aansturen en motiveren van productie- en salesteams, of is dat de volgende logische stap in jouw carrière?

Je bent proactief, sales zit in je DNA en je passie voor de transport- en logistieke sector spat ervan af! Je bent een positief leider die het beste in mensen naar boven haalt, je weet je medewerkers in een flow van leren en groeien te brengen. Samen succesvol zijn en elkaar het succes gunnen, daar geniet je van.

Als Algemeen Directeur bij STERK Trailers word je eindverantwoordelijk voor de commerciële en financiële resultaten. Je houdt daarbij oog voor de mensen in je team. Samen met de aandeelhouders, met input van productie en verkoop, bepaal je de strategie voor de toekomst. Je bent actief meewerkend in de verkoop. Je ziet kansen en bouwt je eigen netwerk met key-accounts uit, eventueel ook internationaal. Je bent werkzaam in de dynamische wereld van transport en logistiek. Je maakt deel uit van een ambitieus team, waar ook volop ruimte is voor je eigen ontwikkeling en groei. Je rapporteert direct aan de aandeelhouders.
Functie-eisenHbo+ werk- en denkniveau;netwerk in de wereld van trucks, transport en logistiek;hands-on mentaliteit;aantoonbaar succes in verkoop van kapitaalgoederen;ervaring in de trailertechniek is meer een must dan een preBedrijfsprofiel

STERK Trailers ontwikkelt, produceert en verkoopt sterke op maat gemaakte aanhangers en opleggers. Wij zijn gevestigd in Giessen, Noord-Brabant. Ons werkgebied is de Benelux en Scandinavie. Sterk is een jong en dynamisch bedrijf, waar professionals werken in een informele sfeer. Zie voor meer informatie .

Het bericht Algemeen Directeur verscheen eerst op NewRoadz.
Websiteklik hier voor meer.

Locatie: Gelderland - Putten

Toegevoegd op 16 dagen geleden en vervalt op 14 March
Advertentie id: 1562760
    [ ]     55 bezoeken