Alien Hydroponics hydro RDWC kweeksysteem v.a. 129,95

129,95 EUR

De bubble bucket systemen van Alien Hydroponics maken gebruik van een kweekmethode die Deep Water Culture genoemd wordt. Bij Deep Water Culture hangen de wortels rechtsstreeks in de voedingsoplossing, voorzien van een zeer hoge mate van zuurstof. De Alien Recirculating Deep Water Culture (RDWC) systemen zijn van innovatief, heavy duty design, speciaal bedoeld voor iedereen die graag minder, maar grotere planten wil kweken.

Doordat de wortels niet in een kweekmedium zitten, maar los in de netpot bovenin het bubble bucket systeem hangen, wordt er continue voedingswater rond de wortels heen gebubbeld. De wortels worden hierdoor goed vochtig gehouden en maximaal voorzien van zuurstof. De wortels komen daardoor tot optimale ontwikkeling, wat zal resulteren in snelgroeiende, krachtige en enorme planten.

Waarom Futuregrowing?

Altijd de nieuwste kweeklampen & kweeksystemenAlleen de beste producten op de markt vind u in ons assortimentKlantenservice altijd bereikbaar via Live chat op onze websiteUw producten binnen 48 uur in huis!


Locatie: Noord-Holland - Amsterdam
Toegevoegd op 20 dagen geleden en vervalt op 28 mei, Advertentie id: 647311          597 bezoeken