Allround Metaalbewerker

contact met mij op 116,81 EUR

Weet jij hoe je met metaal om moet gaan en ben jij gewend om met een lasapparaat te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een opdrachtgever uit de omgeving van Tilburg zijn wij op zoek naar een allround metaalbewerker.
Bedrijfsomschrijving

Weet jij hoe je met metaal om moet gaan en ben jij gewend om met een lasapparaat te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een opdrachtgever uit de omgeving van Tilburg zijn wij op zoek naar een allround metaalbewerker. Onze opdrachtgever is specialist in het produceren van buis, plaat en profielproducten voor onder andere winkelinrichtingen, displays, meubelen en machinebouw. Wij zijn een ambitieus bedrijf, waar een team van vakmensen werkt die er samen naar streeft om kwalitatief hoogwaardige producten in metaal te maken.


Functieomschrijving

Wat ga je doen?Zelfstandig produceren en bewerken van buis, plaat en profiel producten adv. werktekeningen of schetsen dmv. lassen, boren, buigen, zagen, kanten, zetten;Overige taken: afstellen van machines, monteren van producten etc;De eindproducten zijn veelal metalen producten kleiner dan 2 kubieke meter en tilbaar;Werkplek volgens de 5S methode gestandaardiseerd houden;Werken volgens QRM (Quick Response Manufacturing) - zelfsturende teams.

Functie-eisen

Wat breng je mee?Afniteit met techniek;Geen 8-5 mentaliteit;Klant en teamgerichte instelling;Flexibele werkhouding;Zin om te werken en te leren;Ervaring met constructiebankwerken, mig-mag en tig lassen,kanten en zetten;Tekening lezen;Besturen van cnc gestuurde machines is een pre;MBO werk en denkniveau.

Arbeidsvoorwaarden

Wat ga jij verdienen?Lerende organisatie met veel ontwikkelingsmogelijkheden;Zelfsturende organisatie;Modern en geavanceerd machinepark;Prettige werksfeer, waarbij een juiste mix van collegas tussen de 16 en 65 werkzaam is;Goed salaris conform het landelijk gemiddelde in de metaalsector;Werkzaam volgens CAO Metaalbewerkingsbedrijf.

Sollicitatieprocedure

Interesse om te werken in een moderne werkomgeving, reageer dan direct! Stuur dan je cv naar solliciteren@jobinvestment.nl of bel voor meer informatie naar 073 7113712.


 


 


http:www.jobinvestment.nl/vacatures/view//
Locatie: Noord-Holland - Amsterdam
Toegevoegd op 6 dagen geleden en vervalt op 5 september, Advertentie id: 817682          494 bezoeken