Alround logistiek medewerker

contact met mij op 20.23 EUR

Bedrijfsomschrijving

Blue houdt zich vanuit 5 vestigingen bezig met dienstverlening in de ruimste zin:
Uitzenden, detacheren, werven en selecteren in diverse branches van technisch- en productie- tot en met agro personeel.Facilitaire dienstverlening waaronder, schoonmaak van kantoren, VvE’s, bedrijfspanden, glas- en gevelreiniging, ongediertebestrijding.Diverse webwinkels, met bijvoorbeeld schoonmaak materialen, middelen en machines.
Alles staat in het teken van het ontzorgen van onze opdrachtgevers.

Functieomschrijving

Geen uitdaging is jou teveel en je mouwen kun je niet ver genoeg opstropen. Wij zoeken een manusje-van-alles die flexibel inzetbaar is op onze logistieke afdeling.

Een kleine greep uit jouw werkzaamheden als allround logistiek medewerker;
Order Pick activiteiten, verpakken en verzendklaar maken.Op route goederenkarren en pallets inrichtenTrailers laden, lossen en route gereed makenVoorraad aanvullingen, tellingen en controlesScannen en boekingen via SAPPostzendingen verzendklaar aanbiedenWerk waar je trots op mag zijn! 
Je werkdagen en tijden zijn van maandag tot en met vrijdag in 2 ploegendiensten, de laatste shift eindigt om 23:30 uur

Functie-eisen

Wat verwachten wij van jou?
Geen allergie voor de wekker (Je begint namelijk om 07.00 uur)Fit, veel verloopt hier systematisch maar soms ben je ook fysiek bezigNederlands of Engels sprekend

Sollicitatieprocedure

Ben je enthousiast geworden? Wil jij aan de slag als 'Productiemedewerker keukenbladen' in regio Alphen aan den Rijn?  Solliciteer dan via het onderstaande sollicitatie formulier. Wij kijken uit naar je reactie!Websiteeasyapply.jobs/r

Locatie: Noord-Holland - Amsterdam
Toegevoegd op 13 dagen geleden en vervalt op 8 January, Advertentie id: 1415782          57 bezoeken