Aprilia MANA 850

3.650 EUR

Dit is een particuliere verkoop. De motor is door mijn vader nieuw gekocht tot zijn overlijden bereden. Het is gekocht bij Motor Oost in Rijssen en daar onderhouden. De laatste paar duizend km heb ik er zelf op gereden. Ivm aankoop van een nieuwe motor verkoop ik deze Aprillia Mana. Een sportieve en zeer praktische motor met een zalige automaat. De motor ziet er perfect uit en het onderhoud is een paar duizend km geleden uitgevoerd incl. nieuwe banden en remmen.

Auto Ruesink Goor: al meer dan 85 jaar een begrip in Twente. Wij zijn het adres als het gaat om nieuwe en gebruikte auto's en al meer dan 40 jr gespecialiseerd in Citroën, Peugeot en Renault.

De getoonde vraagprijs is inclusief ons Afleverpakket 1 . Wilt u meer zekerheid en extra garantie dan adviseren wij het aanvullende Auto Ruesink Afleverpakket 2 van € 595, deze omvatten: 6 maanden Bovag garantie (onder 4.500,- 3 mnd Bovag garantie), minimaal 1 jaar APK keuring, 24/7 Pechhulp, halve tank brandstof, onderhoudsbeurt volgens onderhoudsschema, poetsen / reinigen in- en exterieur en afleverpakket. Zo krijgt u nog meer plezier en zekerheid met uw nieuwe auto.

Alle auto's op ViaBovag.nl worden altijd geleverd met Afl. pakket 2 en 6 mnd Bovag garantie

Kijk voor meer informatie op onze site www.autoruesink.nl

Opties en Extra's

BoardcomputerKofferset 3-deligOnderhoudsboekje aanwezigRuit/scherm


Auto Ruesink Goor

Deldensestraat 36
7471 KW Goor
Tel: 0547-272646
Email: arnoud@autoruesink.nlWebsitelink.autosoft.eu/ac5716/

Locatie: Overijssel - Goor
Toegevoegd op 13 dagen geleden en vervalt op 16 February, Advertentie id: 1275808          57 bezoeken