Aprilia Tuono V4 1100 Factory NIEUW

19.999 EUR

PURE ADRENALINE
De versie die je onderscheidt van de massa
Deze unieke motorfiets waarin prestaties en geweldige sportieve uitstraling samenkomen in een geweldige rijervaring, is een verdere stap vooruit voor de ‘naked' topper van Aprilia. Met het Öhlins-systeem dat prestaties en regelmogelijkheden biedt die zowel op het circuit als op de weg altijd opwindende ritten garanderen, beschikt de nieuwe Tuono V4 100 Factory over het meest geavanceerde elektronische semi-actieve veersysteem op de markt.

Deze Tuono Factory hebben wij op voorraad!

NU VOOR €19.999,-- RIJKLAAR !!


Pels Motoren is een RDW erkend bedrijf en volwaardig BOVAG-lid. Wij zijn dealer van diverse merken en hebben een compleet ingerichte werkplaats waarin wij het reparatie en onderhoud doen van alle merken Motoren, Motorscooters en scooters. Bij ons gekocht of niet wij staan graag voor u klaar.

Al onze gebruikte motorvoertuigen boven de €500,-- en vanaf bouwjaar 2005, worden voor de vaste prijs standaard geleverd met 3 maanden garantie en worden afgeleverd met een algehele controle / onderhoudsbeurt.

Tevens is het mogelijk om de garantie te verlengen naar 6 maanden BOVAG-garantie voor een meer prijs van €100,-- voor scooters tot 50cc en € 250,-- voor motor-scooters/fietsen vanaf 50cc.

Voor meer informatie belt u 030-6622646

Met vriendelijke groet,

Pels Motoren
Gessel 1
3454MZ De Meern

Officieel motordealer van: Aprilia en MotoGuzzi

www.pelsmotoren.nl

Opties en Accessoires:
Aangepaste bestickering, ABS,

Locatie: Utrecht - Utrecht

Toegevoegd op 21 dagen geleden en vervalt op 5 June
Advertentie id: 977955
    [ ]     136 bezoeken