Arctic Cat XR700 XT limited edition zwart

7.500 EUR

Prachtige quad aangeboden,

Arctic Cat XR700 XT limited edition. Bouwjaar 2015.
+-8400 km gereden. Kan nog een beetje oplopen. Rij er nog wel eens mee. De quad rijd zeer goed. Max km/h is +-110.
Rijd zeer goed en stabiel bij 110km/h.
Trekt gigantisch hard op. Enorm veel koppel. Voorzien van low range, lier voorop, 4x4 inschakelbaar en sper inschakelbaar op de vooras. Electronische stuur bekrachtiging. Zit nog een koffer bij voor achterop wat tevens een fijne rugleuning heeft voor de passagier. Kan erg makkelijk en fijn met ze 2e er op touren.
Recent alle stuur kogels vervangen en uitgelijnd.
Bougie vervangen. Nog wat draagarm busjes/rubbers vervangen achter. Tevens fusee kogels vervangen voor. Banden hebben nog goed profiel. Differentieels zijn ververst(85w90) Technisch in zeer goede staat.
Deze machine heeft mij nog nooit in de steek gelaten. Ofwel: starten en lopen. Altijd warm binnen gestaan bij mij en zijn vorige eigenaren. Auto kenteken. Geen btw machine. Is een machtige machine om mee te rijden. Zeker niet te vergelijken met een Yamaha grizzly. Deze quad is groter sneller fijner en rijd veel stabieler als bijvoorbeeld een Yamaha grizzly. De quad mag plaats maken voor een G-klasse dus vandaar deze te koop is. Hij staat niet in de weg en rijd er nog met alle plezier op.
Word niet op onzinnige biedingen/reacties gereageerd!

Vraagprijs €7500 euro.

Met vriendelijke

Locatie: Flevoland - Swifterbant
Toegevoegd op 4 dagen geleden en vervalt op 3 May, Advertentie id: 1484291          58 bezoeken