Assemblagemontage medewerker Nijkerk

contact met mij op 19.53 EUR

Van je hobby je beroep maken? Dan is deze startersfunctie echt iets voor jou!

Bedrijfsomschrijving

Een modern, jong en groeiend bedrijf als werkplek, wie wilt dat nou niet. De nieuwste machines tot jouw beschikking om jouw vakkennis in de praktijk te brengen. Je komt te werken bij een snelgroeiend en dynamisch engineering- en productiebedrijf gevestigd in Nijkerk. Ze zijn gespecialiseerd in de engineering, productie en assemblage van plaatwerkproducten uit metaal.

De visie binnen de organisatie is het creëren van een inspirerende werkomgeving, doormiddel van jouw toekomstige collega’s, vooruitstrevende software en een hoogwaardig machinepark.

Wil jij je verder ontwikkelen in de techniek? Wij helpen je daar graag bij!

Functieomschrijving

Als junior lasser heb je een belangrijke functie binnen het productieproces op de bankwerkerij. Jij houdt je bezig met het lassen en samen vouwen van plaatwerk behuizingen, frames en constructies. Ook krijg jij de mogelijkheid om te werken met de meest geavanceerde lasrobots!

Jouw werkzaamheden

Lassen 50% Plaatbewerking 30% Scholing 10% Werkplek opruimen 5% Werkoverleg 5%

Functie-eisen

Affiniteit met techniek Leergierig Teamplayer 

Arbeidsvoorwaarden

€1900 - €2500 bruto per maand.25 vrije dagen + feestdagen betaald.Interne opleidingen en doorgroeimogelijkheden als Allround plaatbewerker / lasser en Teamleider plaatbewerker / lasser.Een veilige en gezonde werkomgeving.Nieuw bedrijfspand, nieuw machinepark en apparatuur.Afwisselend werk.Mogelijkheid tot overname.Websiteeasyapply.jobs/r

Locatie: Noord-Holland - Amsterdam
Toegevoegd op 5 dagen geleden en vervalt op 7 November, Advertentie id: 1367449          28 bezoeken