Assemblagemonteur (dagdienst)

contact met mij op 19.77 EUR

Bedrijfsomschrijving

Een groeiende vestiging in De Kempen met een krachtige moedermaatschappij. Deze organisatie bevindt zich in de technische branche. Ze bewerken hier onderdelen voor met name de automotive industrie.
Hier wordt veelvuldig geïnvesteerd in nieuwe machines. Binnen de organisatie heerst een informele, betrokken werksfeer. Hier hebben ze een open deuren beleid, iedereen is gelijk aan elkaar.

Functieomschrijving

Voor onze opdrachtgever in regio De Kempen zijn we op zoek naar een assemblagemonteur. Je gaat werken in dagdienst. Je werkzaamheden zullen bestaan uit het assembleren volgens tekening van diverse hydraulische cilinders, zuigers en moeren. Je bent verantwoordelijk voor het gehele product.

Functie-eisen

Je staat open voor dagdienst of 3-ploegendienst;Je hebt een VMBO/MBO techniek diploma of gelijkwaardig;Technisch inzicht met productie-/assemblage ervaring;Je hebt twee rechterhanden en met nauwkeurig;Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend.

Arbeidsvoorwaarden

Een vaste baan met zicht op een contract bij onze opdrachtgever;Een marktconform salaris;Mogelijkheden voor het volgen van trainingen/opleidingen;Ploegentoeslag;Reiskostenvergoeding;25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen.Websiteeasyapply.jobs/r

Locatie: Noord-Holland - Amsterdam
Toegevoegd op 7 dagen geleden en vervalt op 25 December, Advertentie id: 1384176          44 bezoeken