Assistent Machine Operator

contact met mij op 22.32 EUR

Bedrijfsomschrijving

Blue houdt zich bezig met dienstverlening in de ruimste zin:
Uitzenden, detacheren, werven en selecteren in diverse branches van technisch- en productie- tot en met agro personeel.Facilitaire dienstverlening waaronder, schoonmaak van kantoren, VvE’s, bedrijfspanden, glas- en gevelreiniging, plaagdierbestrijding.Diverse webwinkels, met bijvoorbeeld schoonmaak materialen, middelen en machines.
Alles staat in het teken van het ontzorgen van onze opdrachtgevers. 

Functieomschrijving

Draineren behoort tot de kernactiviteiten van onze opdrachtgever en is daarmee met ruim 60 jaar ervaring een specialist in het draineren van de Nederlandse bodem.

Draineren is het aanbrengen van het drainage systeem in de bodem. Draineren is in principe het uitvoeren van drainage werkzaamheden in de praktijk. Draineren komt op verschillende manieren voor. Echter worden er door terugkerende grondsamenstellingen en inrichtingseisen een aantal veel voorkomende drainage technieken toegepast. Welke techniek het beste van toepassing is op een perceel wordt door de specialisten van van Oosten Drainage tijdens een bezoek of overleg adviserend besproken.

Voor onze opdrachtgever zijn wij per direct op zoek naar een assistent machine operator. Je assisteert de machine operator bij het aanleggen van drainage systemen op locatie. Iedere dag is anders. Het werk is op verschillende locaties soms binnen, soms buiten.

 

De werkdagen en tijden zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 6:00-7:00 uur tot 15:00-16:00 uur.

Functie-eisen

Wat verwachten wij van jou?
Je heb relevante werkervaringJe kan zelfstandig naar de locatie komenJe bent flexibel en gemotiveerdJe bent woonachtig in regio s' GravenzandeJe spreekt Nederlands

Sollicitatieprocedure

Ben je enthousiast geworden? Wil je aan de slag als 'Assistent Machine Operator'? Solliciteer dan via het onderstaande sollicitatieformulier. Wij kijken uit naar je reactie!Websiteeasyapply.jobs/r

Locatie: Zuid-Holland - s-Gravenzande

Toegevoegd op 19 dagen geleden en vervalt op 14 March
Advertentie id: 1562712
    [ ]     42 bezoeken