Bandentechnicus Oldenzaal

.... EUR

Euromaster is het grootste Europese netwerk voor bandenservice en voertuigonderhoud in Europa. Zij bedienen particulieren, leasemaatschappijen, vrachtwagenparken, landbouw- en industrieklanten en zijn aanwezig in veel Europese landen en ruim 2000 vestigingen.
Als 100% dochter van de Michelin Groep mag Euromaster zich een echte specialist noemen als het om banden, balanceren en uitlijnen gaat.


Functiebeschrijving

Voor Euromaster Oldenzaal zijn wij op zoek naar een bandenmonteur, tevens affiniteit met bedrijfswagen banden. Wil jij werken bij een prettig bedrijf binnen de autobranche waar een informele sfeer hangt, dan biedt Euromaster de werkomgeving die bij jou past. Euromaster Oldenzaal is een mix-vestiging. Dat betekent zowel personenauto's als bedrijfswagens en trucks, zelfs landbouwvoertuigen. Een specialistische baan. Zowel op de vestiging, maar ook bij de klant, of pechhulp onderweg. Afwisseling dus!


Functie-eisenInteresse in sleutelen en wil jij opgeleid worden tot bandenspecialist, allround inzetbaar qua werkzaamheden
Woonachtig in een straal van 30 km vanaf de vestiging
Passie voor je vak
Je hebt een rijbewijs
Aantoonbare ervaring banden en/of bedrijfsvoertuigen.ArbeidsvoorwaardenEen marktconform salaris
Een afwisselende baan bij een professioneel bedrijf
Prima secundaire arbeidsvoorwaarden
Opleiding- en doorgroeimogelijkheden
Bonusregeling en Overuren compensatie

Werken in een stabiel bedrijf met goede apparatuur en fijne collega's.


Meer informatie

Heb je interesse en wil je eens komen praten of kijken? Reageer dan snel en solliciteer! Mocht je nog vragen hebben kun je ook direct bij mij terecht: Erik Woudenberg, 055-7200926 of via Apeldoorn@24people.nlWebsitebanners.recruitmenttechnologies.com/adnetwork/servlet/advertbeans.trackingservlet?seid=85308351&t=101&cid=tfpe-nl&vid

Locatie: Overijssel - Oldenzaal
Toegevoegd op 6 dagen geleden en vervalt op 26 december, Advertentie id: 1240991          35 bezoeken