BAYLINER 285 l Cierra l Sunbridge l Nieuw Model l CE Keuring

37.500 EUR

Aangeboden onze in prachtige staat verkerende Bayliner 285 Cierra Subridge

Een avond borrelen met vrienden, een aantal dagen weg of even wakeboarden? Het is allemaal mogelijk! Betreft een zeer frisse boot met een bijzonder doordachte indeling. Voorzien van een in zeer goede staat verkerende originele bekleding, en zeer nette buiskap.


Gezien het voormaat nog in de betaalbare boxen/ligplaatsen te leggen. Ligplaats / winterberging in Harderwijk eventueel ter overname, hiervandaan zijn er vrijwel onbegrensde vaarmogelijkheden. Ook is de Bayliner nog trailer baar, indien gewenst is hij zelfs tegen meerprijs op locatie te leveren of in het uiterste geval te leveren met een zo goed als nieuwe trailer welke is afgesteld op deze boot.

Merk: Bayliner
Type: 285 l Cierra l Sunbrdige l
Bouwjaar: 2000
Kenteken: 12-80-AM
Motor: 5.7 V8 Mercruiser
Vermogen: 250PK
Topsnelheid: +- 55km/h
Lengte: 8.76 meter
Breedte: 3.05 meter
Toelating: CE Keurmerk aanwezig

Zeer compleet geleverd, onder andere voorzien van;
Tv / dvd spelerKeukenblok met stromend warm en koud waterKookplaat elektrisch/gelMultimediasysteemToilet op vuilwatertankTrimtaps hydaulischZwemplateau met trapRadarbeugelCE KeurmerkDouche binnen + buitenzijde warm/koud waterAutomatisch brandblussysteemDieptemeterBilgepompAnkerZomer buis tent / winter afdekzeilFenders en lijnen extra anker inbegrepenEtc. etc.
Zeer goed meerdere dagen op te verblijven, ook dit seizoen weer zeer veel van het water genoten, zo is de Bayliner zeer geschikt om een avond te borrelen met vrienden en eventueel zelfs te wakeboarden/waterskiën, maar dus ook perfect om meerdere dagen weg te gaan. Hieronder voor de echte geïnteresseerden een wat uitgebreidere beschrijving van alle leefruimten;


Voorzien van keuken met magnetron en elektrische of gel kookplaat, ook is er stromend koud en warm water beschikbaar doormiddel van een aanwezige boiler.

De toilet/douche ruimte is voorzien van handmatig toilet welke loost in een vuilwatertank, ook is hier een douche gelegenheid met wasbak. Uiteraard met warm en koud water en een elektrische water afvoerpomp t.b.v. het douchen.

Twee persoons slaapgelegenheden voor en achterin, ook is de dinette in een handomdraai om te toveren tot een bed. Onder de buis een groot tweepersoons bed, kortom mogelijk om met 6 personen op te verblijven, praktisch gezien 2 volwassen en eventueel 4 kinderen

Verder is het hele interieur rondom voorzien van onvoorstelbaar veel opberg mogelijkheden, in de afsluitbare slaapkamer/hut achter zit het hele elektronische regelpaneel.

Dan buiten.. de 285 geeft in de breedte en lengte enorm veel praktische leefruimte. Het word ook niet voor niets een Sunbridge genoemd, zo is de zithoek makkelijk om te toveren naar een ligbed. Ook geeft dat het voordeel om de hoekbank om te zetten naar een eetgelegenheid met twee banken en een tafel op het achterste deel van het dek. Tafel is er uiteraard bij aanwezig, niet zichtbaar op foto’s.

Via de trap aan de voorzijde is het bovendek te bereiken wat een ultiem vrij gevoel geeft. Hier is tevens het anker aanwezig. De buis is goed af te sluiten door een in perfecte staat verkerende tent, ook is er bij mooi weer met alleen de biminitop te varen.

Voorzien van zeer goed onderhouden en relatief zuinige Mercruiser 5.7 V8, bij juist onderhoud vrijwel onverwoestbare techniek. De motor heeft een grote onderhoudsbeurt ondergaan en is het onderwaterschip voorzien van een nieuwe antifouling. Ook zijn de rubbers van het staartstuk vervangen, allemaal gebeurd in Augustus om hem weer helemaal klaar te maken voor het volgende seizoen.

De Mercruiser ligt in een vrijwel smetteloze motorruimte, hier zijn onder andere ook de boiler en recente accu’s te vinden, deze worden tijdens het varen maar ook via walstroom geladen. ook bevind zich hier de vuilwatertank.

De Bayliner ligt momenteel in het water maar is bij voorkeur ook op de kant te bezichtigen.

Niet vervelend bedoeld maar bespaar U en mij alstublieft de moeite en tijd van bieden of vragen naar de laagste prijs, de vraagprijs is al zeer scherp t.o.v. de staat van onze Bayliner. Beleven nog steeds zeer veel plezier aan de boot maar mag plaats maken voor een grotere Flybridge dus inruil vanaf 34ft boot is bespreekbaar.

Ondertussen geïnteresseerd? en wilt u dit jaar nog genieten van een paar nazomerdagen met een boot die alweer klaar is gemaakt voor het nieuwe seizoen? Kom dan gerust eens kijken maar wel graag alleen bij serieuze interesse.

Bij vragen of het maken van een afspraak gaat de voorkeur uit naar telefonisch contact, maar zijn uiteraard ook via Marktplaats of Whatsapp bereikbaar.

Met vriendelijke groet Thijs van Hunnik
06

Locatie: Noord-Holland - Amsterdam
Toegevoegd op 22 dagen geleden en vervalt op 5 December, Advertentie id: 1367803          76 bezoeken