Beginnend Mechanisch Operator

contact met mij op 20.52 EUR

Wil jij je technische vaardigheden verder ontwikkelen? Als Beginnend Mechanisch Operator hebben machines geen geheimen voor jou. Daarom zijn we op zoek naar een échte techneut. Heb je al ervaring als operator, of begin je net aan je carrière? Geen probleem! Een salaris van € 14,85 met ploegentoeslag klinkt ook goed. Dan is deze baan iets voor jou!

Bedrijfsomschrijving

Jij gaat als (Beginnend) Mechanisch Operator aan de slag bij een nieuw gevestigd middelgroot internationaal industriebedrijf in wat gespecialiseerd is in het vervaardigen van gegranuleerd ammonium sulfaat en andere meststoffen. De producten worden veilig en milieuvriendelijk geproduceerd. Er liggen geen chemische processen ten grondslag aan de productie. In de nieuwe fabriek is ruimte voor 32 medewerkers die grotendeels in aantrekkelijke ploegendiensten (33,6 uur per week en ploegentoeslagen) te werk gesteld gaan worden. De organisatie heeft veiligheid en een goede werksfeer hoog in het vaandel. Spreekt jou dit aan? Kom dan ons team versterken in Terneuzen!

Functieomschrijving

Als operator ben jij verantwoordelijk voor het borgen van het productieproces van het granulaat onder supervisie van de senior machine operator. Je zorgt ervoor dat het productieproces efficiënt en effectief verloopt. Je voert technische controles uit en signaleert afwijkingen. Daarnaast los je kleine en storingen op en verricht je onderhoud aan de machines. Hier hoort schoonmaakwerk ook bij. Andere taken voor jou als Beginnend Mechanisch Operator in Terneuzen zijn:

Technische controles uitvoerenSignaleren van afwijkingenHet afnemen van monstersHet uitvoeren van productietaken volgens de afgesproken proceduresVoorbereiden van het groot onderhoud van materieel en machines

Functie-eisen

Goed om te weten: onderstaande geldt als richtlijn voor deze functie. Beschik jij over andere kwaliteiten en ervaring die ook bij deze functie past? Helemaal top! Dan gaan wij graag met jou in gesprek om alle mogelijkheden te bespreken. Jij beschikt over:

Bij voorkeur werkervaring als Mechanisch Operator, Operator, Machinebediende of een soortgelijke functie;MBO werk- en denkniveau;In het bezit van een VCA-Basis certificaat (of bereidt deze te behalen);Je bent bereidt tot het volgen van een BHV-cursus;Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord- en geschrift;In het bezit van een Rijbewijs B en eigen vervoer;Je weet van aanpakken, werkt accuraat en je bent zowel in teamverband als zelfstandig sterk.
Enthousiast? Solliciteer dan inclusief je CV op deze vacature! Wij nemen binnen één werkdag contact met je op en nodigen je uit voor een intake bij ons op kantoor. Onder het genot van een bak koffie en oprechte interesse leren wij elkaar beter kennen. Hopelijk tot snel!

Arbeidsvoorwaarden

Uiteraard mag jij hier ook iets voor terug verwachten. Jezelf continu blijven ontwikkelen staat bij ons centraal. Wij vinden het belangrijk dat jij je gewaardeerd voelt en samen blijven we in gesprek over jouw ontwikkelmogelijkheden en ambities. Daarnaast bieden wij ook goede arbeidsvoorwaarden, want ook deze waardering vinden wij belangrijk. Een idee van jouw arbeidsvoorwaardenpakket voor de functie van Beginnend Mechanisch Operator:

Geld! Op basis van een fulltime dienstverband verdien je tussen de € 2.300 en € 2.600 bruto per maand excl. ploegentoeslag;Ploegentoeslag van ...% per uur;Baangarantie door middel van een vaste aanstelling;Werkzaam in de eigen CAO van de opdrachtgever;25 vakantiedagen en x aanvullende Adv-dagen per jaar;8,33% vakantietoeslag;Pensioenopbouw via het STiPP Pensioenfonds;Acceptabele reistijd met een woon-werkvergoeding van € 0,21 cent per gereden kilometer;Mogelijkheid tot het volgen van vakspecifieke opleidingen vanuit Maintec of de opdrachtgever.Websiteeasyapply.jobs/r

Locatie: Zeeland - Terneuzen
Toegevoegd op 13 dagen geleden en vervalt op 11 March, Advertentie id: 1436480          39 bezoeken